Lintje voor Mart Thijssen

9-1-2017 door: Redactie
Mart Thijssen (70 jaar) uit Horst heeft op zaterdag 7 januari een Koninklijke Onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Kees van Rooij. Hij kreeg de onderscheiding tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKsv Wittenhorst.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Mart Thijssen werd zaterdagavond onderscheiden voor zijn vele vrijwillige werkzaamheden voor voetbalvereniging RKsv Wittenhorst uit Horst. Hij was bijna tien jaar bestuurslid en lid van de technische commissie voor de voetbalclub. Daarnaast was hij vijf jaar grensrechter en vijftien jaar actief als scheidsrechter. Ook was Thijssen tussen 1999 en 2011 leider van het eerste elftal. Tegenwoordig is hij nog actief op het terrein en als wedstrijdsecretaris bij de senioren.

Verder was de heer Thijssen medeoprichter en van 1962 tot 1978 bestuurslid van sport- en ontspanningsclub voor jongeren The Young Boys. Thijssen was werkzaam als magazijnmedewerker en is sinds 2008 gepensioneerd. Burgemeester Kees van Rooij beschreef Mart Thijssen als “als gedreven en een verenigingsman pur sang. Een persoon die de ander een prettig gevoel geeft en daarmee de ander energie geeft. Een steunpilaar voor de vereniging.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie