Lintje voor Ger Hagens

23-9-2017 door: Redactie
Ger Hagens, 59 jaar, uit Grubbenvorst heeft op zaterdag 23 september een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Kees van Rooij. Hij ontving het lintje tijdens de seizoensopening van Jong Nederland Horst voor meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk bij Jong Nederland Horst en andere verricht vrijwilligerswerk.
maskTop
Lintje voor Ger Hagens
maskBottom

Ger Hagens heeft in de afgelopen 40 jaar meerdere functies gevuld in Jong Nederland. Naast dat hij groepsleider, secretaris en voorzitter van het dagelijks bestuur was, heeft hij ook de functie bekleed van organisator van diverse boerenbruiloften, organisator van kaderschouw en mediator bij het samengaan van scouting Horst. Tot heden is hij lid van de archiefcommissie, lid van de werkgroep Organisatie Beleidsplan en vertrouwenspersoon 'Veiligheid'. 

Ger heeft niet alleen vrijwilligerswerk verricht bij Jong Nederland. Hij is ook een aantal jaren voorzitter geweest van het Wijsneuzendagcomité van Stichting de Peelkabouters. Van 2005 tot 2015 was hij een aantal dagen in de week vrijwilliger bij Zorgboerderij Wienes in Hegelsom. Van 2008 tot 2011 was de heer Hagens lid van de organisatiecommissie van Stichting Maria Auxiliatrix Run (de MA-Run). Sinds 2014 is Ger voorzitter van het project Levende Kerststal Horst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie