Liedjesavond D'n Dreumel

7-10-2016 door: Redactie
De 55e liedjesavond van CV. Dín Dreumel uit Horst is gewonnen door Chris Winkelmolen en Huub Cox met het nummer Willi. De liedjesavond vond plaats op zaterdagavond 8 oktober in ít GasthoÍs in Horst.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Chris Winkelmolen en Huub Cox kregen in totaliteit de meeste stemmen van de jury, die onder voorzitterschap stond van René Verschueren van het trio De Toddezèk. Het winnende nummer Willi is geschreven door Chris Winkelmolen en de muziek door Wim Duffhues en Huub Cox. Er waren in totaal zeventien deelnemende liedjes waarvan de vier hoogst genoteerde op een cd worden uitgebracht die in december verschijnt. Op de tweede plaats stond het nummer Áládáma van H4 en veul plezeer, de derde plaats was voor Twië hand op iën proêk met Mérge wèr en de vierde plaats werd ingenomen door Heite Soep met Wette nag.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar, 5 x 11 jaar, werd ook het jubileumlogo en -lied gepresenteerd. Tevens werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt, die deze keer was voor Vêl ovver knöäk met het nummer D’r á goan wie ’n biëst. Aan het begin van de avond was er een kort in memoriam voor Cor Kuipers, die op 31 ­januari overleed. Cor werd herdacht voor zijn grote inzet voor de carnaval in Horst, maar ook in Limburg.

Verder was er in de pauze een optreden van De Muzikantine en was er voor de bekendmaking van de uitslag een optreden van Die Schwestern von Gestern.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie