Koninklijke onderscheiding voor Jan Rambags

3-7-2016 door: Redactie
Jan Rambags (70) uit Horst heeft op zondag 3 juli een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Bij het tennispark in Horst kreeg hij uit handen van burgemeester Kees van Rooij een lintje opgespeld en werd hij benoemd tot Lid in Orde van Oranje-Nassau.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Jan Rambags wordt onderscheiden voor zijn vele activiteiten in het verenigingsleven. Zo was hij oprichter en secretaris van de jeugdafdeling van sportvereniging SV Castenray. Hij stond daar aan de wieg van de ontwikkeling van een bloeiende jeugdafdeling. Vanaf 1980 was hij leider van drie seniorenteams van SV Castenray. Voor RKsv Wittenhorst was Rambags keeperstrainer voor de senioren en junioren en ook nam hij tussen 1996 en 2005 de coördinatie van de keeperstraining van de jeugd voor zijn rekening. Bij HTC Horst is Rambags sinds 2001voorzitter van de wedstrijd- en de toernooicommissie. Sinds 2002 houdt hij zich hier ook bezig met het beheer van het tennispark en tegenwoordig hoort hij ook bij de kantinecommissie van HTC Horst. Sinds 2013 is hij bestuurslid van de tennisvereniging en is hij een steunpilaar en constante factor voor de vereniging.

“De inzet van Jan Rambags kenmerkt zich als belangeloos, betrokken en energiek. Een kartrekker. Een echt clubmens en goud waard voor de verenigingen waarvoor hij actief was en nog steeds is”, aldus burgemeester Van Rooij.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie