KnopenLopen: route voor mensen met loopbeperking

10-9-2015 door: Redactie
KnopenLopen buiten het centrum van Sevenum is voor mensen met een loopbeperking een probleem. Stichting KnopenLopen heeft een route gevonden die wel geschikt is voor mensen met een beperking en voor de financiering hopen ze op een bijdrage van het VSBfonds.

“Bij onze wandelingen komt vaak de vraag of een rolstoeler mee kan doen, helaas kan dat meestal niet”, aldus stichting KnopenLopen. Voor deze mensen wil de stichting een route maken: dicht bij het centrum, maar toch in de natuur. De route is vastgesteld in overleg met GroenGroep Sevenum en loopt gedeeltelijk door natuurgebied De Oozze.

Om de route te realiseren, heeft de stichting geld nodig. Het VSBfonds, dat initiateven en projecten ondersteunt die bijdragen aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving, heeft een wedstrijd uitgeschreven voor dit soort projecten. Stichting KnopenLopen is door de voorronde van de wedstrijd heen gekomen.

“Met een mogelijke bijdrage van het VSBfonds, veel eigen werk en hopelijk nog enige geldelijke of materiële bijdrage is deze route in de natuur te realiseren”, aldus de stichting. In de wedstrijd Verzilver je idee kan vanaf woensdag 9 september gestemd worden op de ingediende initiatieven.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie