Jubilarissen Grikon

29-6-2017 door: Redactie
Toneelvereniging Grikon uit Griendtsveen vierde zaterdag 24 juni haar 40-jarig jubileum. In gemeenschapshuis De Zaal werd een reünie gehouden voor oud-leden, oud-regisseurs, de leden van nu en iedereen die zich de afgelopen 40 jaar voor Grikon heeft ingezet.
maskTop
Jubilarissen Grikon
maskBottom

Het hoogtepunt van de avond was de huldiging van vier jubilarissen die, omdat zij in 1977 de club hebben opgericht, in het zonnetje werden gezet. De jubilarissen en tevens ereleden Jo Vorstenbos, Riek Holtackers, Joke Kluytmans en destijds initiatiefnemer Wien van Mullekom werden op persoonlijke wijze toegesproken door Daan Peters, zelf erelid, die voor elk een aantal typische anekdotes opdiepte. Naast hun lidmaatschap en talloze gespeelde voorstellingen hebben zij ook nog diverse andere functies bekleed binnen de vereniging. Joke heeft jarenlang voor de kleding gezorgd. Jo en Riek, die in Griendtsveen altijd in één adem worden genoemd, hebben ruim 30 jaar in het bestuur gezeten en Wien is bijna 25 jaar voorzitter van Grikon geweest.

Tenslotte werden de jubilarissen door het huidige bestuur gehuldigd met een insigne voor 40 jaar lidmaatschap en een bijbehorende oorkonde.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie