Jeugdprinsenbal JCV de KreyepoŽtjes

24-1-2013 door: Redactie
Nadat Broekhuizen en Broekhuizenvorst vorig jaar besloten om een gezamenlijke jeugdcarnaval te organiseren, vond op 13 januari het tweede jeugdprinsenbal plaats in het Maaspaviljoen in Broekhuizen.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Gezien het afnemend aantal kinderen in beide dorpen en de wens vanuit de jeugd om gezamenlijk carnaval te kunnen vieren, besloten de verenigingen hun krachten te bundelen. Prins Koen en zijn prinses Isa, die vorige jaar aan de macht waren bij de jeugd, hadden dit jaar de eer om het logo en de nieuwe naam van de vereniging bekend te maken.

Janne en Pleun Heldens kregen een prijsje omdat zij de naam gekozen hadden. Het logo is een carnavalvierende Krey met blauwe laarsjes. De Krey staat symbool voor Broekhuizen en de blauwe laarsjes voor Broekhuizenvorst. Daarna werden de nieuwe prins en prinses bekendgemaakt, door middel van een schimmenspel. Prins Daan (Jonkers) en prinses Noëlle (van Dijk) zijn het tweede prinselijk paar van de Kreyepoëtjes. Ook de rest van de raad, de nar, de hofdames, de vorst en de adjudanten, Karl en Nick, kwamen tevoorschijn. De prins en prinses worden door de kinderen uit de dorpen gekozen.

Ook het boerenbruidspaar werd onthuld: de bruid is Isa vaan Wilhelmus Mechtildus, Nicolaas en Daniëlle, Frederica Martina. Ze woont aan de Lottumseweg. De bruidegom is Giel vaan Deborah Johanna Mathilda Gerardus en Coenrad Aldegonda Theodorus Gertruda Maria.

Prins Daan, Prinses Noëlle en het boerengezelschap houden receptie op 11 februari om 14.11 uur in de feestzaal bij Van Leendert.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie