Infectierisico’s bij Zorggroep in Hof te Berkel Ho

9-8-2018 door: Redactie
Het zullen je ouders maar wezen die je in Hof te Berkel in Horst toevertrouwt! Wat een schande voor Horst aan de Maas, dat de top en directie en de verpleeghuisarts de infectiepreventie maar aan de verantwoordelijkheid van het personeel op de werkvloer overlaat.

Er waren geen handdoeken en zeep en het personeel wist niet dat ze de spullen van de bewoners moesten desinfecteren, en geen wasbakken op de kamers om de handen te wassen. Geen regels voor het afvoeren van urine en ontlasting.

De top is alleen maar met zijn dikke salaris bezig en vakantie en interesseren zich totaal niet voor de rest. Ze beloven beterschap en krijgen maar steeds een nieuwe kans en dan dat geleuter van ‘het is voor ons ook een leermoment’, tjonge jonge jonge. Ze zetten wel het leven van onze dierbare ouders op het spel. Er is maar een manier om hier mee om te gaan en dat is ontslag op staande voet zonder salaris, want zo gaat het in het bedrijfsleven ook met de gewone man of vrouw. Hoelang staat dit verzorgingstehuis er? Net een paar jaar al? Meneer of mevrouw de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, alleen het woord zorg al? Dat baat mijn zorgen. Dat dit anno 2018 nog voorkomt, hieruit blijkt maar weer dat de Inspectie en controle en handhaving weer een grote wassen neus is in Nederland.

Johan van Huet, Lottum
PGH/BAR Platform Gehandicapt Horst en voor veiligheid van ouderen

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie