Inbrekers slaan toe in centrum Horst

4-1-2018 door: Redactie
Bij een bakker en een groentewinkel aan de Kerkstraat in Horst is in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 december ingebroken. Er werd een geldbedrag buitgemaakt.

De daders kwamen tussen 02.00 en 03.00 uur via de voordeur van de bakker aan de Kerkstraat binnen. Daar werd de glazen pui ingegooid. Via de bakkerij zijn ze vervolgens binnendoor naar de groentewinkel gegaan. Bij beide winkels werd een geldbedrag meegenomen. Op de camerabeelden waren in ieder geval twee daders zichtbaar. “Wat opvallend is, is dat er op de camerabeelden meerdere mensen zichtbaar waren die tijdens de inbraak langsliepen, de schade aan de deur van de bakkerij bekeken en vervolgens doorliepen”, aldus een woordvoerder van de politie in Horst. “Uiteindelijk heeft één van hen de politie wel gebeld, maar er zijn dus ook verschillende voorbijgangers doorgelopen. Daarom roepen we mensen op om als ze iets verdachts zien, altijd meteen de politie te bellen.”

Het onderzoek naar de inbraak is nog bezig. De politie in Horst is op zoek naar getuigen van de inbraak en roept mensen die iets verdachts gezien hebben op zich te melden. Dat kan telefonisch via 0900 88 44 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 70 00. Ook kunnen getuigen zich online melden, via www.politie.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie