Huldiging voor Dominique Janssen

10-8-2017 door: Redactie
De uit Horst afkomstige Dominique Janssen is met het Nederlands elftal vrouwenvoetbal zondag 6 augustus Europees kampioen geworden. Haar oude club RKSV Wittenhorst gaat samen met gemeente Horst aan de Maas een huldiging voor haar organiseren.
maskTop
Huldiging voor Dominique Janssen
maskBottom

Janssen speelde tot en met de B1 bij voetbalvereniging Wittenhorst uit Horst, maar maakt sinds 2015 deel uit van de Engelse club Arsenal. Samen met de Oranje Leeuwinnen werd ze afgelopen week Europees kampioen. In de finale maakte ze haar eerste speelminuten van het toernooi. “Het toernooi was mentaal heel zwaar voor mij”, laat Dominique weten. ”Ik mocht niet zoveel spelen, maar moest wel ieder moment klaar zijn om in te vallen. Dat viel me sommige dagen heel zwaar, maar ik ben heel hard blijven werken en trainen. Uiteindelijk heeft me dat een invalbeurt in de finale opgeleverd.”

“Een super prestatie, dat doen niet veel mensen haar na”, aldus voorzitter van RKSV Wittenhorst Ton Hagens. “Daarom willen we ergens in de komende tijd een huldiging voor haar organiseren. Ze heeft tot haar achttiende ongeveer bij ons gevoetbald, dus we mogen zeker even stil staan bij haar titel.” Samen met onder andere Dirk Marcellis is Janssen ambassadeur van RKSV Wittenhorst. “Zo’n lid moeten we natuurlijk koesteren”, aldus Hagens. Gemeente Horst aan de Maas pakt de huldiging samen met RKSV Wittenhorst op. Een woordvoerder: “Als gemeente vinden we het goed dat er iets georganiseerd wordt voor deze bijzondere prestatie van Dominique.”

Wanneer de huldiging plaatsvindt en hoe deze er precies uit komt te zien is op dit moment nog niet duidelijk.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie