Horsterse genomineerd voor Gouden Venus van Milo

9-8-2017 door: Redactie
Imke Emons uit Horst is één van de genomineerden voor de toekenning van de Gouden Venus van Milo. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het DELA goededoelenfonds, die hiermee mensen met een beperking in het zonnetje wil zetten.

De Gouden Venus van Milo is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de samenleving. “Imke blijft ondanks haar reuma spondyloartritis, een ernstig nekprobleem en veel gezondheidsproblemen in haar gezin, altijd positief”, staat bij haar nominatie te lezen. “Een positieve instelling zal je altijd verder brengen en je ziek zijn goed doen”, aldus Imke. Imke is 2013 zelf moeder is geworden van een tweeling, waarvan een kindje ernstige gezondheidsproblemen bleek te hebben. Met haar stichting LIVA, gezinnen in Nederland steunt ze die gezondheidsproblemen in de zwangerschap meemaken of waarvan een kind een chronische terminale levensbedreigende ziekte op handicap heeft. Stichting LIVA helpt onder andere met het uitpluizen van informatie voor de gezinnen, maar ook regelen zij betalingen van verblijfskosten, maaltijdbonnen, reiskosten en bezoeken zij gezinnen in het ziekenhuis.

In totaal zijn honderd bekende en minder bekende Nederlanders met een beperking genomineerd. Tot en met 15 september kan er gestemd worden. Op zaterdag 30 september ontvangt degene met de meeste stemmen in Eindhoven de Gouden Venus van Milo 2017, samen met een prijs van 10.000 euro die de winnaar mag inzetten voor zijn of haar goede doel.

Kijk voor meer informatie op www.goudenvenusvanmilo.nl

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie