Horster carnavalsparade 2014

1-3-2014 door: Redactie
Voor het derde jaar op rij organiseerden café ’t Centrum, grandcafé Liesbeth en De Lange Horst samen de Horster Carnavalsparade. Op het Wilhelminaplein voor het gemeentehuis in Horst stond een groot podium waar verschillende grote Limburgse en lokale carnavalsartiesten optraden, zoals W-Dreej, De Toddezčk en Beppie Kraft.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Om stipt om 15.11 uur begint de parade met ongeveer honderd bezoekers en een waterig zonnetje. Nog geen half uur later loopt het plein langzamerhand vol en 16.00 uur staat het hele plein vol met carnavalsvierders, die luid meezingen met alle bekende en onbekendere carnavalsnummers.

Het weer zit echter niet mee, want niet veel later begint het te regenen en hier en daar worden paraplu’s opgestoken. Het mag de pret niet drukken: “Het is een beetje jammer van het weer, maar dit buitje zal zo wel weer overgewaaid zijn. Een beetje regen kan ons niet tegenhouden een leuke dag te hebben. Het is alleen stom dat mijn schmink nu is uitgelopen”, zegt een bezoekster.

De reacties van het publiek zijn positief: “Dit is nu het derde jaar dat de parade in Horst wordt georganiseerd. Het begint een soort traditie te worden van mijn vriendengroep om hier de carnaval echt te openen en het is dus ook altijd heel gezellig, ik hoop dus dat ze het volgend jaar weer organiseren”, aldus een bezoeker.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie