Nieuwe Horster Horecamunt

14-9-2017 door: Redactie
Het Horster Horeca Collectief (HHC) brengt tijdens de septemberkermis een nieuwe Horster Horecamunt in de omloop. Dit doet zij dit jaar voor het eerst in samenwerking met carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst. De nieuwe munt vervangt de oude groene munt die tot oktober geldig is.

De nieuwe munt wordt aquamarijn-groen en gaat 2,20 euro kosten. Dat wordt tien cent duurder dan de oude munt. Hans Vredenborg is penningmeester van het HHC en zodoende voor een groot deel verantwoordelijk voor de nieuwe munt. “We hadden ons voorgenomen om ervoor te zorgen dat er voor de kermis een nieuwe munt is. Tijdens de septemberkermis kan de munt voor het eerst gekocht worden en tot oktober zijn de oude munten nog te gebruiken of in te leveren,” vertelt hij.

Deze editie van de munt is voor het eerst te gebruiken bij evenementen van carnavalsvereniging D’n Dreumel. Ook doet café De Lange, na drie jaar een eigen munt te hebben gehad, weer mee met de Horster Horecamunt. Vredenborg: “Het is belangrijk dat we samenwerken. Als iedereen dezelfde munt heeft is dat handig. En ondanks steeds meer mogelijkheden om te pinnen blijft de munt belangrijk. Als mensen met een groepje zijn kan iemand bier halen en kunnen de anderen gewoon munten inleggen. Het is gastvrij, ik zie de munt nog niet snel verdwijnen.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie