Oost west, thuis best

28-6-2018 door: Redactie
Het is vrijdagmiddag en druk in de trein. Echt fijn is het niet en de warmte buiten maakt deze treinreis niet aangenamer. Toch ben ik heel vrolijk. Ik mag namelijk weer naar huis. Dit is het afgelopen jaar zo’n ritueel geworden dat ik ondertussen precies weet wat er gaat gebeuren.

Als ik met mijn zus terug reis, spreken we op Utrecht Centraal af. In de trein hebben we het over onze week en kletsen we bij. Eenmaal aangekomen op Horst-Sevenum staat onze moeder of vader te wachten met de auto. Als we in de auto zitten, hebben we het weer over onze week en krijgen we de laatste nieuwtjes te horen.

Thuis aangekomen worden onze hondjes eerst naar buiten gelaten om ons te begroeten, omdat ze soms een beetje te enthousiast worden. Daarna gaan we al snel eten en voor we het weten is het al avond. Meestal doen mijn zus en ik niks op de vrijdagavond, dus zitten we met het hele gezin op de bank.

Op de zaterdag moet ik in de morgen meestal lessen en in de middag soms werken voor de HALLO. In de avond zie ik vaak mijn vriendinnen en ga ik uit. De volgende morgen is het alweer zondag, wat betekent dat ik meestal de hele dag bezig ben voor de HALLO. Hier ben ik meestal tot etenstijd mee bezig.

Na het eten pak ik mijn spullen en ga ik weer terug naar Utrecht. Zoals ik al zei, ik kan precies voorspellen wat er gaat gebeuren in het weekend. Ik weet precies wat ik kan verwachten en ik weet precies hoeveel tijd ik voor alles heb. De ‘grote’ stad mag dan verassend en elke dag anders zijn, toch ben ik het gelukkigst als ik thuis ben.

Liefs, Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie