Zweethandjes

7-9-2017 door: Redactie
In mijn interviews voor de HALLO stel ik soms de vraag: “Wanneer was jij het meest zenuwachtig?”

Deze vraag stel ik graag, omdat je altijd een ander antwoord krijgt en mensen zich ook altijd wel kunnen herkennen in de antwoorden. Nu heb ik zelf ook eindelijk een antwoord op de vraag. Afgelopen week had ik introkamp voor mijn opleiding en mijn eerste week alleen op kamers in Utrecht. Ben ik vaak zenuwachtig? Ja, ik kan wel echt stressen voor dingen, maar dit was echt een nieuw level.

Ik had dus een echt kamp afgelopen week, helemaal in de bossen van Baarn.

Deze hele column kan ik nu wel vol schrijven, maar die verhalen bespaar ik de lezers van de HALLO wel. Twijfel er niet over of je op intro moet gaan, het is echt de moeite waard. Mensen uit mijn jaar wilden niet op intro gaan, omdat ze helemaal niemand kennen en dat eigenlijk best eng vinden. Nu ga ik wat zeggen wat ook echt waar is, iedereen komt alleen aan op intro. Het doel van intro is nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken. De mensen die volgend jaar intro hebben: gewoon doen, geloof me!

Mijn eerste paar dagen op mezelf in Utrecht vond ik spannend, maar lang niet zo spannend als de intro. Ik weet alleen nog niet hoe ik de wasmachine moet gebruiken en ik moet nog andere dingen ontdekken natuurlijk. Gelukkig heb ik heel leuke huisgenootjes die me een beetje opvangen.

Wat ik zei over intro geldt ook voor op kamers gaan: gewoon doen. Het is heel verleidelijk om thuis te blijven wonen en een opleiding dichtbij te zoeken, maar een beetje uitdaging is alles behalve verkeerd. Het is ook wel heerlijk om een plekje voor jezelf te hebben. Als je de kans krijgt, doe het!

Liefs,
Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie