Hieperde­piep zomergriep

6-7-2017 door: Redactie
Wauw, wat was juni een heftig maand. Ja, en dat zeg ik terwijl ik zomervakantie heb. Deze maand werd ik 20 jaar, slaagde ik voor mijn vwo-diploma en werd ik aangenomen voor mijn opleiding in Utrecht.

Eigenlijk zou ik dus van de ene party in de andere moeten rollen, terwijl de harde werkelijkheid was dat ik af en toe niet eens uit mijn bed kon rollen. Nadat ik mijn laatste drie rijlessen compleet maar dan ook compleet verpest had, besloot ik naar de dokter te gaan. Want ja, een rijles rijden zonder te schakelen en remmen is ook gewoon gevaarlijk. Na een kort onderzoekje was de dokter er al snel uit: een zomergriepje. Ben ik de enige die daar nog nooit van gehoord heeft? Hoe kun je dan ziek worden terwijl in juni opnieuw weer een hitterecord werd verbroken. Mij lijkt het logischer om buiten een zonnesteek op te lopen. Toch zijn mijn ouders ervan overtuigd dat het wel indirect ligt aan het heerlijke warme weer. Ik zou namelijk teveel ijsjes halen bij Clevers, wat zorgt voor verkoudheid.

Uiteindelijk verbood de dokter mij dus om buiten te komen en verboden mijn ouders het me om nog ijsjes te gaan halen. Dat heb ik precies twee dagen volgehouden. Wat moet je anders met je vrije tijd als je in Grubbenvorst woont? Al mijn examenfeestjes en werk kon ik ook niet afzeggen met als resultaat dat ik nu nog semi-grieperig ben en iedereen in het huis heb aangestoken. Kleine tip dus bij zomergriep: ziek uit.

Liefs, Anke

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie