Haije wah!

13-7-2017 door: Redactie
Na er 2,5 jaar trouw gewerkt te hebben, heb ik besloten om toch te gaan stoppen met mijn bijbaantje.

Toen ik ongemakkelijk moest vragen naar een ontslagformulier, schrok mijn leidinggevende. Puck die ontslag gaat nemen? Ja, er komt echt een einde aan Puck achter de kassa.

Geen leuke verhalen meer om over te schrijven, geen klanten meer die supertrots zeggen dat ze mijn columns lezen. Nog vier weken kunnen jullie van mijn aanwezigheid genieten. Ik wil alvast alle klanten bedanken die trouw mijn columns lezen en me volgen in de HALLO. In dezelfde week van mijn ontslag heb ik ook eindelijk mijn havodiploma mogen ophalen. Dit was ook wel even een momentje. Na zes jaar Dendron mag ik eindelijk verder en dat voelt goed. Nooit meer boeken inleveren en er dan achter komen dat je er een bent vergeten. Dit is me echt bijna elk jaar overkomen, zelfs dit laatste jaar nog. Veel dingen heb ik geleerd in mijn tijd op het Dendron.

Dat ik mijn boeken beter moet controleren voordat ik ze ga inleveren, heb ik jammer genoeg nooit geleerd. Ik moet wel zeggend dat afscheid nemen van het Dendron me minder zwaar valt, het was ook wel tijd om te gaan. Afscheid nemen van werk vind ik veel moeilijker, eigenlijk vind ik mijn werk best leuk en heb ik ook leuke collega’s.

Om te pijn te verzachten zijn hier wat dingen die ik niet ga missen: te weinig klein geld hebben in je lade, spiegelen, zeurende klanten, bijpinnen, vroeg moet werken op zaterdag, zeurende klanten.

Een laatste tip om het mijn collega’s minder zwaar te maken: minder zeuren. Wees blij dat je boodschappen kunt doen. Het laatste wat ik nog wil zeggen is, verandering is goed, omarm het vooral.

Liefs, Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie