Tijd voor vlaai

20-4-2017 door: Redactie
Na heel lang wachten was het zaterdag eindelijk zo ver. Ik kreeg te horen of ik was aangenomen in Utrecht voor de opleiding journalistiek.

Op vrijdagavond waren mijn ouders me nog aan het opfokken dat ik het misschien al iets over 12 te horen zou krijgen. Dit was niet het geval dus ging ik zenuwachtig naar bed, om de volgende ochtend al vroeg te gaan werken.

De volgende morgen moest ik al om 06.30 uur op. Ik besloot even te kijken of ik al bericht had. Dit leek me onwaarschijnlijk, omdat het wel heel erg vroeg was.

Verbazingwekkend genoeg had ik bericht en mag ik jullie nu met trots vertellen dat ik ben aangenomen!

Natuurlijk ging ik dit meteen aan iedereen vertellen en werd er besloten dat we vlaai zouden halen om het te vieren. Nog nooit heb ik zo vrolijk achter de kassa gestaan en zelfs de meest chagrijnige klanten deden me niks.

Ik moet jullie dus helaas mededelen dat (als alles goed gaat) ik volgend jaar Horst aan de Maas ga verlaten. Natuurlijk ben ik in het weekend nog wel hier te vinden, maar doordeweeks zit ik lekker in Utrecht.

Dit zeg ik nu heel erg blij, maar het mooie Lottum achterlaten doet me ook pijn hoor.

Ben toch best wel gehecht geraakt aan mijn dorpje. Als jullie dit lezen heb ik mijn laatste echte schooldag gehad en mag ik beginnen met leren voor de eindexamens.

Dus eerst die nog even knallen, een kamer vinden, verhuizen en dan ben ik hier gevlogen. Dit loopt nog niet zo’n vaart dus kunnen jullie nog zeker vier maanden van me genieten.

Ik hoop ook dat alle anderen mensen zijn aangenomen en geniet van jullie laatste schoolweek!

Liefs, Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie