Hannes voor Hans Thijssen

31-1-2013 door: Redactie
In ít Gasthoes in Horst vond woensdagavond de Klosoverdracht plaats. Traditioneel werd deze avond ook dín Hannes uitgereikt.

D’n Hannes wordt elk jaar uitgereikt aan iemand die ‘boête zien schuld um duchtig gekloët is’. Nadat een groot aantal kandidaten de revue gepasseerd waren, kwam Meisterklosjaar Ger Gubbels toe aan de bekendmaking: de Kloscommissie vond, dat Hans Thijssen dit jaar de juiste persoon was. Hans wilde met zijn vaste groep naar de liedjesavond. Wetend dat het de laatste jaren weer storm loopt ging hij om half drie ’s nachts al vast op de trappen van ’t Gasthoês zitten.

Er was genoeg te beleven op straat, want in dorp was het Oktoberfest net afgelopen. Toen om 10.00 uur de deuren van ’t Gasthoês opengingen, was Hans de allereerste die kaarten mocht reserveren. Dat was prettig. “Doe die acht dan maar”, wees hij aan op de plattegrond. Groot was zijn verbazing toen hij die avond binnenkwam: hij had 8 plaatsen helemaal achter in de zaal. Later bleek, dat, toen hij zijn plaatsen aanwees, de plattegrond ondersteboven lag. Hans ontving d’n Hannes uit handen van prins Geert II en de trofee is wederom een ontwerp van Al Jacobs.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie