Han Geurts kandidaat-wethouder

2-11-2017 door: Redactie
Het bestuur van CDA Horst aan de Maas draagt Han Geurts voor als tweede kandidaat-wethouder. Dat heeft de politieke partij dinsdag 31 oktober bekendgemaakt.

Horstenaar Han Geurts werd enkele weken geleden gepolst voor het wethouderschap. “Ik was al eerder benaderd door het CDA voor een plek op de kieslijst”, licht Geurts toe. “Dat ik ook voor het wethouderschap ben gevraagd, vind ik een hele eer. Het klopt dat ik geen enkele politieke ervaring heb. Vanuit het bedrijfsleven ben ik echter gewend om verbindingen te leggen, als wethouder doe je niets anders.” “We hebben al vaker eerder kandidaten voorgedragen zonder politieke ervaring”, zegt Leon Litjens namens de lijstcommissie van het CDA. “We kijken echter naar de competenties van een persoon.” Geurts was voorzitter van zwemvereniging HZPC, maar heeft die functie inmiddels neergelegd. Litjens: “Hij was als voorzitter van HZPC ook betrokken bij het dossier over de komst van een nieuw zwembad. Het is belangrijk om die besluitvorming zuiver te houden, daarom is hij gestopt.”

Bob Vostermans is voorgedragen als lijsttrekker en daarmee ook eerste kandidaat-wethouder. “Het feit dat we twee kandidaten hebben voor een wethouderspost, wil niet zeggen dat we ervan uitgaan dat we de grootste partij worden. Maar gezien de behaalde resultaten, verwachten we ook nu een goede uitkomst.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie