Haags bezoek in Horst ad Maas

19-11-2009 door: Redactie
De gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels voorbij en de stemmen geteld. Dat was vorige week zaterdag nog niet het geval, reden voor politici uit den Haag om af te zakken naar Noord-Limburg. Doel van het Haagse bezoek was duidelijk. De lokale partijen een hart onder de riem steken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zowel minister Bos (PvdA) als partijleider D66 Pechthold bezochten Horst.
Minister Wouter Bos in gesprek met een inwoner van Horst aan de Maas

Alexander Pechtold gaf in de bibliotheek van Horst te kennen dat hij blij is dat D66 na een afwezigheid van vier jaar mogelijk weer in de raad komt van Horst aan de Maas. De fusie ziet hij als een positief iets om op de langere termijn het serviceniveau te kunnen handhaven naar de burgers toe. Pechthold trok daarna het centrum van Horst in om mensen aan te moedigen vooral te gaan stemmen.

Wouter Bos was ’s middags in Horst en werd welkom geheten door burgemeester Kees van Rooij. Daarna mengde de minister zich tussen het winkelend publiek waar hij rozen uitdeelde en met mensen in gesprek ging. Jongerenambassadeur Nick van Ooijen uit Grubbenvorst kreeg van de minister te horen dat hij met zijn elfde plek op de kieslijst van PvdA-PK een goede kans maakt om in de raad te komen. Bos riep, net als de burgemeester, iedereen op om vooral te gaan stemmen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie