Groter werkgebied voor deken en kapelaans

12-10-2016 door: Redactie
Het werkgebied van deken De Graaf Woutering en kapelaans Fratczak, Mielnik en Ragel is sinds kort uitgebreid naar Baarlo, Maasbree, Kessel en Kessel-Eik.
maskTop
Groter werkgebied voor deken en kapelaans
maskBottom

De bisschop van Roermond, Frans Wiertz, heeft de deken en drie kapelaans per 1 oktober een nieuwe benoeming gegeven. Deken Alexander de Graaf Woutering wordt benoemd tot waarnemend pastoor in Baarlo, Maasbree, Kessel en Kessel-Eik. Hij behoudt zijn taken als onder andere pastoor-deken van Horst. Kapelaans Marcin Fratczak, Karol Mielnik en Terrence Ragel worden benoemd tot kapelaan in diezelfde parochies. Ook zij behouden hun overige taken, onder meer als kapelaan in Horst, Hegelsom, Melderslo, Meterik, Amerika, Griendtsveen, Sevenum, Kronenberg en Evertsoord.

Nieuw in Horst aan de Maas is kapelaan Te Boekhorst. Hij wordt per 1 oktober kapelaan voor de parochies in Horst, Hegelsom, Melderslo, Meterik, America, Griendtsveen, Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Ook hij wordt daarnaast werkzaam bij de parochies Baarlo, Maasbree, Kessel en Kessel-Eik.

Het gat in de parochies in gemeente Peel en Maas is ontstaan door het vertrek van pastoor Hub Horstman. Hij heeft op eigen verzoek eervol ontslag gekregen en gaat aan de slag als kapelaan in het dekenaat Schinnen.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie