Groot tentfeest met Lottumse kermis

3-5-2018 door: Redactie
De Lottumse cafés en restaurants slaan dit jaar de handen ineen om voor het eerst tijdens de kermis een gezamenlijk georganiseerd tentfeest neer te zetten. Van zaterdag 30 juni tot en met dinsdag 3 juli worden hier diverse activiteiten georganiseerd waaronder een pullenmatinee en een dorpsbarbecue.

Alle activiteiten die normaal gesproken bij OJC Canix en Harmonie Eten & Drinken plaatsvonden, vinden tijdens de aanstaande kermis plaats in of rondom de grote tent. “Voorheen werd de kermis door de Lottumse horeca apart gehouden”, vertelt Sten Hoeijmakers van de organisatie Kermis Lottum. “Ze hadden allemaal hun eigen activiteiten, maar dat werd steeds minder en zodoende kwamen vrijwilligers van OJC Canix en Harmonie met het idee dat het tijd was voor iets nieuws. Ze zagen in andere dorpen het concept van één grote tent goed aanslaan en daarom hebben we dit ook opgezet in Lottum.”

De tent komt te staan op de weg tussen Harmonie Eten & Drinken en de markt; midden in het centrum van Lottum. “Het is een tent met podium en bar, zodat alles wat nodig is in en rondom de tent komt. Buiten de tent staan de entree, consumpties, garderobe en dergelijke. Het wordt dus een soort plein met alle faciliteiten die nodig zijn voor een geweldig tentfeest”, laat Hoeijmakers weten. Hieronder verstaan ze live-muziek, dj’s, een terras, pullenmatinee, stormbaan, maar ook koffie en vlaai en een heuse dorpsbarbecue.

Het programma wordt in de komende weken bekendgemaakt via de facebookpagina van Kermis Lottum, maar toch kan Hoeijmakers al een tipje van de sluier oplichten. “We kunnen verklappen dat er een al gestopte, maar nog steeds regionaal zeer bekende band op komt treden. Dat is een echte primeur en het zal de kermis helpen op de kaart te zetten.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie