Groene aanpakker neemt afscheid

29-3-2018 door: Redactie
Als Partij van de Arbeid stonden slechts dertien stemmen tussen ons en zetelbehoud in. Dit betekent dat we afscheid moeten nemen van een van onze raadsleden. In ons geval is dat Jan Wijnen.

Jan is als inwoner van Sevenum al jaren actief op allerlei fronten. Zowel in de gemeenteraad van Sevenum, voor Nieuw Perspectief, als in de raad van Horst aan de Maas, voor de Partij van de Arbeid. Jan is een voorvechter van balans in ons mooie buitengebied tussen de belangen van bedrijvigheid en belangrijke natuurlijke waarden en een beschermer van de groene natuur in Horst aan de Maas. Slim omgaan met de natuurlijke bronnen van de aarde en bewustwording over ontwikkelingshulp gaan hem aan het hart.

Dat bewijst hij elke dag dichtbij huis. Naast zijn politieke activiteiten is hij bestuurslid van Vrienden van Christopher, een stichting die zich al jaren actief bezighoudt met de plattelandsontwikkeling in Noord Ghana. Daarnaast is Jan actief vrijwilliger bij de Groengroep in Sevenum en bestuurslid van stichting Siham waar hij maatschappelijk begeleider van statushouders is. Ook is hij actief voor stichting Exodus in de begeleiding van gedetineerden bij Ter Peel.

Jan is de verkiezingen in gegaan met de wens zich in de raad in te blijven zetten voor het behoud en de versterking van onze groene leefomgeving. Wij kennen Jan als een aanpakker die deze doelen ook buiten de raad zal proberen te verwezenlijken. Samen knokken we door want iedereen telt mee.

Roy Bouten,
PvdA Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie