'Genieten van alles en iedereen'

28-12-2017 door: Redactie
De een is van plan meer tijd te besteden aan zijn gezin en de ander gaat op zijn gezondheid letten. Wat zijn de goede voornemens voor 2018 van de inwoners van Horst aan de Maas? Nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas ging de straat op om het uit te zoeken.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Willeke Verdellen (rechts) uit Horst wil in 2018 weer zelf gaan trainen met boksen. “Ik heb echt zin om weer zelf lekker te kunnen trainen, dat heb ik echt gemist.” Willeke heeft een eigen bedrijf waar ze bokstrainingen geeft. Toch wil ze in 2018 weer zelf gaan trainen. Buurvrouwen Inske Zaalberg en Wendel van Dooren, beiden uit Horst, hebben niet echt goede voornemens voor het nieuw jaar. Ze willen vooral in 2018 door blijven leven hoe ze nu al doen. “Gewoon door blijven gaan met wat je nu aan het doen bent. Tot nu toe gaat dat ons prima af.”

Terwijl anderen zich meer focussen op hobby’s, gaat Marlie Franssen uit Horst zich in 2018 vooral op haar eigen bedrijf richten. “Ik heb een eigen coachpraktijk en die wil ik in 2018 graag meer op de kaart gaan zetten. Mijn goede voornemen is dus niet echt een persoonlijk voornemen, maar echt een zakelijk.”

Zoals veel andere mensen wil Jo Derks uit America vooral gezonder gaan leven in 2018. “Dit wil ik vooral doen door gezonder te gaan eten. Op deze manier kan ik zo lang mogelijk gezond en fit blijven.” Jo vindt ook dat ze dat wel bijna moet doen. “Op mijn leeftijd moet je ook wel gezond leven, tenminste als je nog lang wilt meedraaien.” Ook Riek Jacobs uit Maasbree wil gezonder gaan leven. Daarnaast gaat ze vooral genieten in het volgende jaar. “In 2018 wil ik lekker genieten van alles en iedereen. Ik hoop vooral dat ik in 2018 fijn ga leven met alles wat leuk en aardig is.”

In het centrum van Horst is rond de feestdagen een kerstman met hulpjes te spotten. Deze lopen vrolijk rond en gaan graag met mensen op de foto. Als de kerstman na zijn goede voornemens wordt gevraagd, zegt hij stellig: “De kerstman moet echt een beetje afvallen.” Op de vraag waarom hij zou moeten afvallen, grijpt hij naar zijn buik en roept uit: “Heb je deze buik gezien? Dat kan toch echt niet meer. De kerstman gaat afvallen in 2018.”

Ook Maud Kleeven uit Horst wil meer gaan genieten in het nieuwe jaar, maar dan van haar gezin “De kinderen zijn nu nog jong en daar wil ik vooral meer van genieten. Voor je het weet zijn ze groot.” Haar kinderen vinden alles wel prima en zijn vooral aan het smullen van de kerstkransjes die ze hebben gekregen. Op de vraag of ze iets anders willen volgend jaar komt dan ook geen antwoord.

Op de vraag wat haar goede voornemens zijn, moet Loes Verdellen uit Hegelsom even de hulp inschakelen van haar moeder. Na wat overleg met haar moeder weet Loes wat haar goede voornemens zijn. “De zaak die ik samen met mijn man heb, gaat verhuizen naar een nieuw pand.” Haar goede voornemen is zorgen dat alles soepel gaat verlopen bij de verhuizing. Ook gaat ze, zoals elk jaar wel, hard haar best doen voor de zaak, zodat deze goed loopt. “Ook wil ik in 2018 gaan genieten van mijn gezin. Sinds dit jaar zijn we met z’n viertjes en daar wil ik nu echt van gaan genieten in het nieuwe jaar.”

Foto opsturen Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie