Genomineerden ondernemersprijs bekend

21-7-2016 door: Redactie
De selectiecommissie van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas heeft vrijdag 16 juli haar genomineerden voor 2016 bekendgemaakt. Wapenmakerij Hendrix uit Lottum, Martens Asperges uit Tienray en Linq Event Group uit Hegelsom maken in november kans op de jaarlijkse prijs.

De selectiecommissie, onder leiding van Leon Litjens, zag in Michel Hendrix en Silvie Kempen van Wapenmakerij Hendrix, Peter, Ron en Suzanne Martens van Martens Asperges en in Paul van Rengs van Linq Event Group de meest geschikte kandidaten voor de nominatie voor de Horster ondernemersprijs van dit jaar. Woensdag 13 juli kwamen de commissie en kandidaten bijeen. Door middel van een pitch moesten de kandidaten zich presenteren aan de commissie, waarna een gesprek volgde. De jury onder leiding van Chris Buijink bepaalt de uiteindelijke winnaar. Zij doet zelf ook onderzoek naar de genomineerden. De drie kanshebbers worden door de jury bezocht en mogen zichzelf en hun onderneming presenteren. Ook maakt een interview onderdeel uit van de jurering.

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas wordt donderdag 24 november uitgereikt in De Mèrthal in Horst, die voor de gelegenheid is getransformeerd tot feestelijke hal.
Kijk voor meer informatie op www. ondernemersprijshorstaandemaas.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie