Gemeente haalt pannakooi Tienray weg

11-12-2014 door: Redactie
Tot verbazing van dorpsoverleg Tienray verdween een week geleden de pannakooi uit haar dorp. Weggehaald door gemeente Horst aan de Maas die dacht dat de pannakooi niet meer gebruikt werd.

De pannakooi stond voorheen bij het oude voetbalveld van de voormalige voetbalvereniging van Tienray, Top 27. Gemeente Horst aan de Maas heeft de pannakooi daar zonder overleg weggehaald, zegt Melissa Voorn van het dorpsoverleg. De gemeente geeft toe dat er hier een fout is gemaakt en dat de pannakooi, zodra er een geschikte locatie is gevonden, terug wordt geplaatst. Een woordvoerder van gemeente Horst aan de Maas licht toe: “Horst aan de Maas heeft een aantal pannakooien, waarvan twee die rouleren. Wij dachten dat de voetbalvoorzienig in Tienray niet meer gebruikt werd en hebben deze daarom weggehaald met de bedoeling hem op te nemen in het roulatiesysteem. Achteraf bleek dat het dorpsoverleg daar niet zo blij mee was. We hadden inderdaad beter eerst kunnen overleggen.”

Voorn: “De pannakooi in Tienray werd de laatste tijd weinig meer gebruikt, omdat het gras niet meer wordt gemaaid door de gemeente. De oude locatie is dus niet meer gebruiksvriendelijk. Daarvoor werd de pannakooi wel veel gebruikt op het oude voetbalveld. Nu wordt er gezocht naar een nieuwe locatie om hem terug te plaatsen.” Volgens Melissa Voorn zijn er drie mogelijke locaties: op het grasveldje naast de soos, in de speeltuin aan de Pastoor Maessenstraat of op de Trambaan.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie