Flodder in Broekhuizen

14-2-2018 door: Redactie
Voor d'n Tour de Brokeze, dinsdag 13 februari, maakte de tourcommissie van cv De Krey een parodie op de cultfilm Flodder. Deze korte film ging viral en heeft momenteel meer dan 14.000 weergaven. Zelfs Dick Maas, maker van de originele Flodder, reageerde positief op het filmpje.
maskTop
Flodder in Broekhuizen
maskBottom

“Het is heel bizar eigenlijk”, vertelt Pieter Wijnen, die ma Flodder speelt. “We hadden dit zelf nooit verwacht. Het doel van het filmpje was om de mensen dinsdagochtend naar het rennerskwarteer aan de kantlijn te krijgen. We wilden eigenlijk d'n Tour de Brokeze promoten. Maar dat het zo zou exploderen, nooit gedacht.” Peer Hermans, die Toet Flodder speelt, vult aan: “Tijdens een vergadering riep iemand: “Zullen we Flodder na doen?” Nou ja, toen is het balletje gaan rollen. We namen contact op met een cameraman, Ron Toekook, die oorspronkelijk uit Broekhuizen komt, en hij wilde ons wel helpen. We hebben een dag gefilmd, van 09.00 uur tot 18.00 en dit filmpje is het resultaat.”

Hermans: “Het is natuurlijk top dat er zoveel reacties op komen. Voordat we het wisten stonden we op Dumpert. Dat was een hele verrassing. En ook dat Dick Maas positief reageert, dat is een hele eer. Maar alle credits gaan naar Ron Toekook. Hij heeft de film gerealiseerd en echt prachtig afgewerkt.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie