Aanpakken waar het moet en kan

1-3-2018 door: Redactie
Essentie is de partij die mij aanspreekt omdat het een pragmatische partij is, niet leunend op landelijke partijprogramma’s of ideologieën. Ik zie binnen deze partij een mix van jong en oud, vrouwen en mannen uit een zeer divers beroepenveld.

Vraagstukken worden objectief en op argumenten behandeld en niet op basis van sentiment of belang. Dit past bij mijn karakter: niet zeuren maar doorpakken.

Zelf ben ik 42 jaar werkzaam in het onderwijs, begonnen als docent biologie van Mavo Maasdorpen Meerlo en vervolgens het Dendron College. Momenteel ben ik teamleider binnen het Dendron College. Twee geweldige scholen waar het belang van de leerling alle voorrang heeft. Elsevier Weekblad heeft na onderzoek een lijst met ‘superscholen’ samengesteld. Dit jaar zijn de richtingen vwo, vmbo-gt, vmbo-kader en vmbo-basis van het Dendron College in Horst alle vier tot superschool uitgeroepen. Geen enkele school in Nederland kan zich hiermee meten. Belangrijkste drijfveren binnen onze school zijn passie en doelgerichtheid. Leerlingen komen om te leren en worden daarin op diverse manieren geholpen. Leerlingen die met een diploma het Dendron College verlaten zijn goed voorbereid om de volgende stap te maken. Daar mogen we trots op zijn in onze gemeente. De komende raadsperiode wil ik mij inzetten als klankbord voor alle bewoners van mijn woonplaats Meerlo, maar ook de andere dorpen die gezamenlijk die mooie gemeente Horst aan de Maas behoren. Laten we onze dorpen veilig, leefbaar en uitdagend houden. Samen maken we er wat van, voor jong en oud.

Gérard Bruijsten,

Kandidaat nr. 21

Essentie Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie