Dylan Haegens bezoekt Horst

18-12-2017 door: Redactie
Het Lambertusplein in Horst stond zondag 17 december helemaal vol met enthousiaste en wachtende kinderen. De vlogger Dylan Haegens uit Venray had namelijk een Meet & Greet. Van 14.30 tot 15.30 uur konden de kinderen hun held ontmoeten en met hem op de foto.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Overal waar je kijkt, zie je ouders met kinderen. De ouders een beetje verveeld, maar de kinderen razend enthousiast. Eindelijk kunnen ze Dylan ontmoeten. Nog voor 14.15 uur heeft zich al een gigantische rij gevormd voor een foto en ontmoeting met de vlogger. Het is koud en het wachten duurt lang, maar dat kan de kinderen niks schelen. Zodra Dylan Haegens het podium op komt, worden de kinderen nog enthousiaster.

Terwijl de eerste kinderen op de foto gaan met de YouTuber en zijn vriendin Marit Brugman, haken er ook veel kinderen af. De ouders vinden de rij toch echt te lang. Als troostprijs mogen de kinderen wel even op de foto met de kerstman en zijn hulpjes. Deze lopen ook door het centrum van Horst voor de koopzondag. “De kerstman is toch veel mooier dan Dylan”, probeert een moeder nog, maar de teleurstelling bij de kinderen is groot.

Als je de kinderen vraagt waarom ze Dylan Haegens nou zo leuk vinden, komt er geen duidelijk antwoord. “Hij is gewoon heel erg grappig en leuk,” zegt een jongetje. Een verdere uitleg komt er niet, want hij is veel te druk met Dylan te bewonderen. Naast het podium voor de vlogger zijn er ook veel andere activiteiten rondom het plein. Een echt kerstspel met ezels, leden van het CDA die campagne voeren en nog veel meer. Ondanks alle activiteiten krijgt de YouTuber toch wel verreweg de meeste aandacht.

Dylan Haegens komt zelf uit Venray. Hij heeft met zijn YouTube kanaal inmiddels al meer dan één miljoen abonnees. Dit maakt hem tot een van de grootste YouTubers van Nederland. De grote opkomst is daarom ook helemaal niet vreemd. Niet iedereen is echter even onder de indruk van de vlogger. Veel mensen weten niet eens wie het is. “Wie is dat? Een vlogger? Nog nooit van gehoord”, zegt een oudere vrouw verbaasd. Ondanks de kou en het lange wachten, vonden veel kinderen het echter toch een geslaagde middag.

Foto opsturen Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie