Door dik en dun

9-8-2018 door: Redactie
Onzekerheden, iedereen heeft ze wel of heeft er mee te maken gehad. Ik als meisje in de puberteit merk vooral dat het lichaam heel belangrijk is. Ik ken genoeg mensen die wel wat grammetjes minder willen, of juist meer. Die meer rondingen willen of juist weer minder.

Eerlijk gezegd denk ik dat stiekem bijna iedereen er mee bezig is in het achterhoofd. Zo niet, dan niet. Je kunt ook echt blij zijn met je lichaam. Alleen voor sommigen is het moeilijker om te accepteren wie je bent en hoe je bent. Dat snap ik ook heel goed. Want als ik nu in de zomer met dit hete weer rondloop in m’n bikini denk ik ook niet snel: laat ik even gaan rond springen en huppelen tussen al die mensen door naar het zwembad. Nee, dan houd ik wel rekening met de mensen die hier zijn gekomen voor hun rust en het mooie uitzicht.

Want ik lig nu waarschijnlijk heerlijk te genieten in Italië aan het zwembad, maar ik denk dat veel mensen hun lichaam vergelijken met modellen die er vaak slank en lang uit zien. Vooral via sociale media. Misschien wel zonder dat ze het door hebben, maar er zijn nu ook steeds meer curvy modellen. Wat ik ook wel goed vind.Terwijl ik deze column schrijf zit ik dan ook met een zak chips in m’n hand. Want, zeg nou zelf: wat is vakantie nu zonder je zelf een beetje te verwennen? Who cares. Iedereen is speciaal op zijn eigen manier. Iets voller of juist iets dunner. Je blijft jezelf.

Liefs, Iris

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie