Dominique Janssen trots op Arsenal

11-7-2015 door: Redactie
Voetbalster Dominique Janssen uit Horst maakt een transfer naar de Engelse club Arsenal. “Trots dat ik nu eindelijk mag vermelden dat ik voor @ArsenalLadies ga spelen”, meldde Janssen via Twitter aan haar fans.
maskTop
Dominique Janssen trots op Arsenal
maskBottom

Dominique Janssen, tot en met de B1 uit de jeugdopleiding van Wittenhorst, speelde eerder voor SGS Essen in de Bundesliga, deed mee aan het Europees Kampioenschap met het Nederlands Dameselftal onder 19 jaar en debuteerde recent op het WK in Canada. Nu is de speelster klaar om naar Engeland te verkassen. Komend weekend spelen de dames van Arsenal tegen Liverpool, maar het is nog niet bekend of Dominique al zo snel kan aanhaken bij de selectie.

Haar oude club RKSV Wittenhorst uit Horst liet via Facebook weten: “Haar talent, haar doorzettingsvermogen en de wil om op de door haar begeerde positie op het middenveld te kunnen spelen was voor Dominique reden om, na alle trainingen bij SGS Essen en het Nederlands elftal, onder andere bij Wittenhorst, individueel door te trainen. Op basis van eerdere scouting door Arsenal en een positieve trainingsstage in Londen is Dominique nu definitief op weg naar London, waar ze deel gaat uit maken van de damesselectie van Arsenal, die uitkomt in de Engelse Women’s Super League.”

De Engelse competitie waar de Horsterse voetbalster in gaat debuteren, loopt van maart tot en met oktober en is dus nu volop aan de gang. Het team van Arsenal komt onder andere uit tegen Chelsea, Sunderland, Liverpool, Manchester City, Bristol City, Notts County en Birmingham. Het afgelopen seizoen eindigde het team van Arsenal op de vierde plaats, terwijl Liverpool het kampioenschap pakte. Momenteel bezet Arsenal de tweede plaats achter Chelsea.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie