Da Ma ZoeŽ stopt

21-2-2018 door: Redactie
Da Ma ZoeŽ, bestaande uit Rob Zanders, DaniŽlle van Helden en Sharon Suiker, gaat stoppen. Na 1 juni worden er geen optredens meer gegeven, aldus het trio.

Da Ma Zoeë, bekend van haar Duitse meezingers, werd opgericht in 2004. Het trio bestond toen nog uit Rob Zanders en Judith en Anja Geurts. Na tien jaar in deze samenstelling te hebben opgetreden gaven Judith en Anja het stokje in 2014 door aan Sharon Suiker en Daniëlle van Helden. “Vol enthousiasme en met een aantal nieuwe nummers zijn we er bijna vier jaar lang met veel plezier en passie tegenaan gegaan”, zeggen de leden. “Nu hebben we na goed beraad en in samenspraak, ervoor gekozen om te stoppen met Da Ma Zoeë. We hebben alle drie andere ideeën hebben over onze muzikale toekomst. We zijn benieuwd wat voor muzikale uitdagingen er nog meer op ons pad komen en staan ervoor open om hier los van elkaar in verder te gaan.”

De drie leden willen per 1 juni stoppen. “We zijn op dit moment nog naar mogelijkheden aan het kijken om een klein afscheidsfeestje te organiseren, meer informatie hierover volgt zodra we concrete plannen hebben.”

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie