TTL Custers breidt uit met eigen tandarts/implanto

4-5-2017 Advertorial
Tandtechnisch Laboratorium Custers in Oostrum is uitgebreid. Sinds vorig jaar kunt u altijd direct met TTL Custers contact opnemen voor alle voorkomende werkzaamheden.
maskTop
TTL Custers breidt uit met eigen tandarts/implanto
maskBottom

In het verleden kon het zijn dat u hiervoor naar een externe tandarts/implantoloog moest. Sinds vorig jaar heeft TTL Custers een eigen tandarts/implantoloog en tandprotheticus in huis. Dus ook als u nieuwe implantaten en/of een implantaatprothese nodig hebt kunt u direct naar TTL Custers waar u door een tandarts/implantoloog, tandprotheticus en tandtechnicus geholpen wordt.

Bij nieuwe implantaten komt u eerst bij een implantoloog. Ook wanneer u nog eerst tanden moet laten verwijderen voordat u een prothese krijgt kunt u ook rechtsreeks komen. Niet nieuw maar wel vertrouwd is dat u voor reparaties aan uw prothese nog altijd rechtstreeks terecht kunt bij het deskundige team van TTL Custers. Martien Custers heeft meer dan 45 jaar ervaring in diverse disciplines op het gebied van tandtechniek. Hij was destijds een van de eersten die een tandtechnisch laboratorium startte in deze regio.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie