Cultuurprijs voor Marijn Poels

10-9-2015 door: Redactie
De Cultuurprijs Horst aan de Maas werd op zondag 6 september uitgereikt aan filmmaker Marijn Poels uit Meerlo. De uitreiking vond plaats tijdens het OP2015-festival op het Wilhelminaplein in Horst.
maskTop
Cultuurprijs voor Marijn Poels
maskBottom

De jury bestond uit Jos Schatorjé van het Limburgs Museum, muzikant Tren van Enckevort, Fred Houben uit de organisatie van OP2015 en wethouder van Horst aan de Maas Ger van Rensch. Zij lichtten hun keuze toe in een juryrapport: “Marijn Poels uit Meerlo is al bijna tien jaar zelfstandig filmmaker. In 2006 begon hij zijn eigen bedrijf. Sindsdien bracht hij elk jaar ten minste één productie uit. Zijn films en documentaires focussen zich op zowel nationale als internationale thema’s en zijn vrijwel altijd gericht op sociaal engagement. Marijn is een inspiratiebron voor anderen.”

De prijs werd uitgereikt door wethouder Ger van Rensch en Anke van Rengs van de Rabobank Horst Venray. Het was de derde keer dat de prijs ‘Hart voor Cultuur’ werd uitgereikt. Eerdere winnaars waren Jan Duijf van café Cambrinus en de Afterpartees. (Foto: René Poels)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie