Boerenbruiloft terug in Griendtsveen

17-1-2018 door: Redactie
In Griendtsveen wordt deze carnaval voor het eerst in ruim twintig jaar tijd weer een boerenbruiloft georganiseerd. Frank Schouten en Diana Penninx worden er op carnavalsmaandag 12 februari in de onecht verbonden.
maskTop
Boerenbruiloft terug in Griendtsveen
maskBottom

Vorig jaar werd de eerste carnaval met het huidige bestuur van Carnaval Stichting De Klotbultjes gevierd. Veel ideeën passeerden toen al de revue, maar in de acht weken die het bestuur had om carnaval te organiseren, was niet alles te realiseren, vertelt Carlo Spreeuwenberg, voorzitter van De Klotbultjes. “Enkele ideeën werden daarom in de loop van het jaar verder uitgewerkt.” Met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen in het voorjaar, besloot het bestuur weer iets met een boerenbruiloft te gaan doen. “Er is goed contact in Griendtsveen tussen de verschillende leeftijdsgroepen, velen doen geweldig vrijwilligerswerk, met het idee dat het weinige wat er in het dorp is niet verloren mag gaan”, aldus Spreeuwenberg. “Onder andere bij de bestuursleden en de vrijwilligers van het Bokkenollen komt dit tot uitdrukking. Uit deze groep hebben Frank en Diana zich opgeworpen om tijdens carnaval als boerenbruidspaar voorop te gaan.”

Spreeuwenberg is erg tevreden over de organisatie van de boerenbruiloft. “Ze zijn ontzettend actief geweest in het voorwerk en willen er een geweldig feest van gaan maken.” Frank en Diana gaan deze carnaval vergezeld van getuigen Karlijn Daniels-Hendriks en Joost Gielens voorop. Het onechte huwelijk wordt ingezegend voor de kerk op het plein in het Klotbultjesrijk in Griendtsveen op maandag 12 februari om 16.00 uur. Aansluitend vindt in De Morgenstond de bruiloft plaats.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie