15 vragen aan Teun Bouwmans

Iedere week beantwoordt een jongere uit Horst aan de Maas de 15 vragen. Deze week is dat Teun Bouwmans uit Horst.

Wat voor een reis zou je willen maken?
Ik zou graag een keer naar Australië willen gaan. Het lijkt me daar erg mooi en het is daar lekker zonnig weer.

In welke bestaande film zou je ooit nog willen spelen?
Ik zou graag in 'Home Alone' spelen. Dit is een komische film en het lijkt me erg leuk om alles mee te maken wat Kevin meemaakt in de film.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
De jeugdboerenbruiloft met Wittenhorst zou ik echt nog een keer willen meemaken. Ik speelde de rol van Aladin en heb hier heel erg van genoten. We mochten zelfs tijdens de Horster Carnavals Parade mee de bühne op met 'Vel over Knöak'.

Wat is het leukste en wat is je stomste vak op school?
Het leukste vak vind ik gym. Ik hou van sporten en hier krijg je ook geen huiswerk voor op. Het stomste vak vind ik levensbeschouwing. Ik vind dit een saai vak en heb er niet zo veel mee.

Wat is je favoriete hobby?
Voetballen is mijn favoriete hobby. Ik speel samen met een aantal vrienden bij Wittenhorst in jeugd onder 13-1. We trainen twee keer per week en normaal spelen we op zaterdag onze wedstrijden. Omdat we nu geen wedstrijden mogen spelen, spelen we de lock-down-leage samen met andere teams van Wittenhorst.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn slechtste eigenschap is plannen. Ik ben er echt niet goed in en ik vergeet regelmatig wel iets. Soms vergeet ik de tijd en soms iets mee te nemen of iets te doen. Gelukkig weet iedereen dit ook wel van mij. Mijn goede eigenschap is mijn humeur, ik ben altijd wel vrolijk en word niet snel boos.

Hond of kat?
Ik zou héél graag een hond willen maar pap en mam vinden dit niet zo’n goed idee. Ik zou dan lekker met hem spelen en hem trucjes leren. Het wandelen laat ik graag aan iemand anders over.

Als je topsporter zou zijn, waar zou je dan goed in willen zijn?
Ik zou wel topvoetballer willen zijn, spelen in grote stadions met veel publiek en in andere landen. Dat je dan ook nog veel geld verdient is helemaal leuk.

Welke emoticon gebruik je het meest?
Het vaakst gebruik ik een lachende emoticon, deze is lekker vrolijk en dat ben ik ook bijna altijd.

Dag of nacht?
Ik heb toch liever dag. Overdag kun je namelijk dingen ondernemen, is er meestal wel iemand om mee te kletsen en verveel ik me niet snel. De nachten vind ik saai en duren zo lang.

Wat zou je nooit weggooien?
Mijn telefoon zou ik nooit weggooien. Hij is voor mij bijna onmisbaar. Ik app graag met vrienden, kijk filmpjes op Youtube en speel er spelletjes op. Ik gebruik hem ook als agenda zodat ik niet alles vergeet. Heel af en toe gebruik ik hem ook om te bellen maar meestal is dat dan videobellen.

Wat is je droombaan?
Ik zou graag cabaretier of zakenman willen worden of een combinatie van die twee. Het lijkt me erg leuk om met grappen vertellen je geld te kunnen verdienen. Zakenman lijkt me ook wel leuk. Ik onderhandel graag en vind het leuk als dit in mijn voordeel is.

Als je een dier was welke zou je dan willen zijn?
Ik zou wel een vis willen zijn, dan kun je goed zwemmen en dan zou ik naar een mooi water in een warm land zwemmen.

Wat zou de beste uitvinding zijn?
Een robot die al mijn klusjes voor me doet zou echt een geweldige uitvinding zijn. Klusjes zoals mijn sporttas opruimen, mijn kamer opruimen en huiswerk maken kan-ie dan mooi van me overnemen.

Wat zou je graag nog eens willen doen?
Ik zou nog wel een keer parachute willen springen, uit een vliegtuig. Dit lijkt me ook wel heel erg eng maar aan de andere kant ook superleuk om te doen.

Tekst: Teun van Zon