Ondernemersprijs komt met talkshow

In plaats van een verkiezing komt de organisatie van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas op donderdag 19 november met een talkshow. De show wordt gepresenteerd door Frans Pollux en wordt live uitgezonden.

Al eerder maakte het bestuur van de ondernemersprijs bekend het concept van de ondernemersprijs dit jaar anders in te steken in verband met corona. Er zijn dit jaar namelijk geen genomineerden en er wordt geen prijs uitgereikt. In plaats daarvan komt de ondernemersprijs op donderdag 19 november met een talkshow die live vanuit Jansen-Noy in Sevenum wordt uitgezonden. Op het programma staan gesprekken met verschillende ondernemers uit Horst aan de Maas. Verder is er livemuziek. Frans Pollux zal met deze gasten het ondernemerschap in 2020 bespreken.
Voorzitter Gerbert Vissers: “Ook mensen die normaal niet naar de ondernemersprijs komen, kunnen nu naar de talkshow kijken. Dit is een bewuste keus. We willen aan iedereen laten zien waar de ondernemers in Horst aan de Maas mee bezig zijn en hoe ze 2020 ervaren.”