3FM-dj's lopen door Sevenum, Hegelsom en Horst voor Serious Request

Een aantal dj's van 3FM loopt tijdens Serious Request: The Lifeline door een aantal dorpen van Horst aan de Maas. Onder andere passeren ze Sevenum, Hegelsom en Horst waarna ze doorlopen richting Venray. De actie start op vrijdag 18 december.

Drie dj-teams doen mee aan de actie van de radiozender. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van het coronavirus tegengaat. Ze starten op vrijdag 18 december in Roermond en eindigen in Zwolle op kerstavond op donderdag 24 december. De dj's Sander Hoogendoorn en Timur Perlin vormen een team, Frank van der Lende en Eva Koreman zijn aan elkaar verbonden en Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen samen. Van der Lende en Koreman eindigen in Sevenum waarna er een overname plaatsvindt en Janssen en Speelman richting Venray vertrekken. Zij komen wandelen dan door Hegelsom en Horst.

Mensen kunnen in actie komen door geld te doneren, acties op te zetten en zelf mee te lopen met de dj's. Voor meer informatie, kijk dan op de website van 3FM.

Beeld: 3FM