Vragen toekomst kermissen Horst aan de Maas

Gemeente Horst aan de Maas gaat in de toekomst mogelijk samenwerken met bedrijven om kermissen in de gemeente te organiseren. Volgens een woordvoerder van de gemeente is er oriënterend gesproken met een aantal partijen over de uitbesteding.

De toekomst van de kermissen in Horst aan de Maas is volgens de woordvoerder een belangrijk agenda-item. “Het staat bij ons hoog op de agenda. Onlangs zijn er gesprekken geweest met verschillende partijen. Daaruit bleek ook dat er een visie moet komen over de toekomst van kermissen in deze gemeente.”

VVD Horst aan de Maas stelde een aantal vragen nadat zij gehoord hadden dat er een grote werkdruk ligt bij de gemeente op gebied van het organiseren van de kermissen.
Zo vraagt de partij onder andere met welke partijen de gemeente heeft gesproken en hoe zij de toekomst zien van de kermissen in Horst aan de Maas. “De antwoorden op deze vragen worden binnen vier weken gegeven”, zegt de woordvoerder. “Als het goed is zal dit onderwerp aan bod komen tijdens de raadsvergadering op dinsdag 10 september.”