15 vragen aan Astrid Mulders

Naam: Astrid Mulders Leeftijd: 16 jaar Woonplaats: America School: Dendron College

Is er een liedje waar je speciale herinneringen aan hebt?
Ja, het liedje ‘Vechtersbaas’ van Lisanne Spaander. Doordat ik zelf ziek ben geweest kan ik mijn gevoel hier heel goed in kwijt. Zij beschrijft heel erg goed hoe het is om ziek te zijn, dat vind ik heel erg mooi.

Wat doe je het liefste op een vrijdag- of zaterdag avond?
Het liefst ga ik dan uit met vriendinnen, dat vind ik altijd heel leuk om te doen.

Als je in een ander land en in een andere cultuur geboren zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Dan zou dat Italië zijn. Dat vind ik een heel mooi land met leuke en lieve mensen. Er is veel te doen en te zien, en er is lekker eten. Ook het mooie weer lijkt me heerlijk.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Ik vind het vooral belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen. Dat als je iets vertelt, ze het ook aan niemand doorvertelt. Verder vind ik lol maken ook heel erg belangrijk.

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Een wereldreis. Ik zou heel graag meer van de wereld willen zien, en veel rondreizen. Het lijkt me leuk om nieuwe plekken te ontdekken en veel mensen te leren kennen uit andere landen en culturen.

Wat is het beste advies dat je ooit gekregen hebt? Van wie heb je dat advies gekregen?
Dat ik altijd mezelf moet blijven, en voor niemand hoef te veranderen. Dat advies kreeg ik van mijn oma. Dit vind ik heel erg goed advies.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn favoriete hobby’s zijn zingen en volleybal, ik vind dit heel leuk om te doen en hoop dat ik dit nog lang kan doen.

Heb je een bijnaam?
Mijn vriendinnen noemen me vaak ‘Assie’. Ik weet eigenlijk niet precies waar deze bijnaam vandaan komt, maar ik vind het altijd wel grappig klinken.

Wat zou je ooit nog willen doen in je leven?
Ik zou heel erg graag moeder willen worden, maar nog niet nu natuurlijk. Over tien jaar lijkt dat me wel heel leuk. Ik hou heel veel van kinderen.

Festival of discotheek?
Festival, ik vind het altijd leuker om met heel veel mensen te zijn en lol te maken. Alleen ik ga vaker naar een soos omdat er in de buurt niet vaak een festival is. Dat vind ik soms wel jammer, er mogen wel wat meer en wat vaker festivals zijn in Horst aan de Maas.

Hond of kat?
Hond, ik heb zelf twee honden en vind het altijd erg leuk om met ze te knuffelen en te spelen.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Ik zou nog wel een keer naar de Verenigde Staten toe willen, ik ben er al een keer geweest maar ik heb nog lang niet alles gezien. Ik vind de Verenigde Staten een supermooi en gaaf land.

Wat is je droombaan?
Mijn droombaan is om met kinderen te werken, het lijkt me leuk om hun ontwikkeling te zien en hier iets bij kunnen betekenen door ze soms te helpen of te ondersteunen.

Hoe heb je je beste vriend(in) ontmoet?
Ik ken mijn beste vriendin al vanaf mijn geboorte, we zijn samen opgegroeid doordat onze ouders goede vrienden zijn. Ik zat ook altijd bij haar in de klas op de basisschool en nu kunnen we echt niet meer zonder elkaar.

Stel je zou een tijdmachine hebben, naar welke tijd zou je naartoe gaan?
Ik zou dan graag in de toekomst willen kijken, ik zou willen weten wat er nog allemaal gaat gebeuren.