Aardbeienwrap

20-8-2014 door: Redactie
Deze zomer stelt Joke van Het Aardbeienland in Horst speciaal voor de lezers van HALLO Horst aan de Maas een recept samen met aardbeien en andere lekkere producten. Met een paar tips maakt u zelf de lekkerste zomerse gerechten.
maskTop
Aardbeienwrap
maskBottom

(voor twee personen)

Ingrediënten:
· 250 gram verse aardbeien
· 3 eetlepels aardbeiensiroop
· 2 boekweitpannenkoekjes
· 100 gram mascarpone
· verkruimelde amandelkoekjes

Bereidingswijze:
• Was de aardbeien, laat ze goed uitlekken en verwijder daarna de kroontjes;

• snijd de aardbeien in stukjes en laat ze ongeveer een half uurtje in de siroop marineren. Daarna de aardbeien uit de marinade halen;

• verwarm de pannenkoekjes ongeveer 25 seconden in de magnetron;

• beleg de bovenste helft van de pannenkoekjes met de stukjes aardbeien en vouw de onderste helft eroverheen. Rol de dubbelgevouwen pannenkoekjes op tot een hoorntje en leg ze op een bordje;

• strooi de verkruimelde amandelkoekjes over de aardbeien en roer de overgebleven marinade door de mascarpone en serveer dit apart bij de wraps.

Heerlijk smullen!

Disclaimer | Copyright© 2017 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie