AA Gent wint Miniorentoernooi Horst

21-8-2017 door: Redactie
De voetballers van AA Gent bleken de sterksten tijdens het veertiende Pulse Miniorentoernooi. Dat toernooi werd op zaterdag 19 augustus gehouden op sportpark Ter Horst in Horst. Op zondag werd door RSKV Wittenhorst en VVV-Venlo de Koelie Cup georganiseerd, die werd gewonnen door GFC ’33 uit Grubbenvorst.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Talenten onder de 10 jaar van Nederlandse, Belgische en Duitse clubs gingen tijdens het miniorentoernooi de strijd met elkaar aan. Ook Horst aan de Maas was vertegenwoordigd in een regionteam. Zij speelden onder andere gelijk tegen PSV en wonnen van VVV-Venlo.

Het team van AA Gent versloeg Schalke ’04 in de finale met 3-2. De partij had eerder al het team van Feyenoord verslagen. Het regioteam eindigde op een dertiende plek, VVV-Venlo werd laatste. Speler van het toernooi werd Jari van Cauwenberghen van AA Gent. Jens Kopecky van KFCO Beerschot werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi.

De Koelie Cup werd zondag 20 augustus voor het eerst gehouden. RKSV Wittenhorst en VVV-Venlo sloegen de handen ineen voor de organisatie van het toernooi, waarin F-teams van verenigingen uit de regio strijden om de cup die vernoemd is naar de mascotte van VVV-Venlo. GFC’33 uit Grubbenvorst won de finale van Sportclub Irene uit Tegelen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie