15 vragen aan Isabel Sonneveld

8-3-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Isabel Sonneveld uit Broekhuizenvorst.
maskTop
15 vragen aan Isabel Sonneveld
maskBottom

Naam Isabel Sonneveld
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Broekhuizenvorst
School Dendron College

Wat voor reis zou je ooit willen maken?

Ik zou een wereld reis willen maken naar landen waar je normaal niet zo snel op vakantie zou gaan. Ik zou dan graag naar Japan, Thailand, Australië en naar tropische landen willen gaan. Nog wel naar veel meer landen eigenlijk. Ik zou graag naar zo’n landen gaan omdat ze daar hele andere culturen hebben. Ik vraag me dan af hoe het daar is.

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?

Ik zou graag nog de Japanse taal willen leren. Ik vind de taal heel mooi en interessant om naar te luisteren. Ook omdat ik misschien met de baan die ik wil nemen later in Japan ga wonen. Ik wil in de game industrie werken en in Nederland heb je daar minder kansen in. In Japan is die kans groter.

Wat voor superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?

Ik zou graag willen vliegen. Het lijkt me heel erg leuk maar ook handig. Je hebt dan nooit last van het verkeer.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?

Het zijn er drie maar ze horen bij elkaar. Ik zou in Maze Runner willen spelen want het is een beetje sci-fi en ze beleven heel veel avonturen. Het lijkt me heel erg leuk om die avonturen te beleven. In de film zou ik Newd willen spelen. Hij is grappig en ook heel erg aardig. hij zorgt ook dat iedereen zich goed voelt en daar kan ik mij zelf wel in vinden.

Als je elke willekeurige fictieve persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?

Ik zou dan Magnus Bane uit de serie Shadowhunters willen zijn. Hij is een heksenmeester en heeft supercoole krachten. Het lijkt me heel vet om te kunnen doen wat hij kan doen. Hij doet ook heel leuk in de film.

Wat is je favoriete hobby?

Mijn favoriete hobby is toneel. Ik kan me daar heel erg uiten en mezelf zijn. Ik vind het ook heel leuk dat je iemand anders kunt zijn. Ik zit nu al drie jaar op toneel. Iedereen van de groep kan het heel goed met elkaar vinden en de sfeer is daar ook leuk.

Wat is je droombaan?

Mijn droombaan is om in de game industrie te werken in het creatieve deel. Dus met visual arts, 3D-ontwerpen en animaties. Ik speel ook games. Ik ben niet verslaafd, maar ik vind het wel interessant hoe het is opgebouwd en het verhaal achter de games en hoe ze de personages hebben opgebouwd.

Heb je een bijnaam?

Ja, ik had in Spanje een bijnaam. Ik heb daar 11 jaar gewoond. Ze noemden me daar rubia. Er waren daar niet zoveel mensen met blond haar. Omdat ze mijn haar zo mooi blond vonden werd ik rubia genoemd.

Wat is het meest emotionele moment in je leven?

Dat is toen ik weer terug naar Nederland verhuisde nadat ik 11 jaar in Spanje had gewoond. Ik heb daar mijn hele leven liggen. Het was heel zwaar om het daar allemaal achter te laten.

Zou je liever twee keer zo slim of twee keer zo mooi willen zijn?

Ik zou het liefst twee keer zo slim zijn. Mij maakt het niet uit als ik twee keer zo mooi zou zijn. Want in deze wereld maakt het niet veel uit of je mooi bent. Slim zijn telt meer mee en dan kom je verder. Als iemand je dan toch lelijk vindt, ‘who cares’. Diegenen die van je houden vinden je mooi.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?

Dat was met mijn eerste en tweede toneelvoorstelling. Het eerste stuk was improvisatie en dat was best moeilijk. Bij het tweede stuk hadden we een echt stuk en daarmee was ik ook best zenuwachtig. Ik was bang dat ik het fout zou doen want je moet alle tekst uit je hoofd kennen.

Waar zouden anderen zich het meest over verbazen als ze dat over jou te weten zouden komen?

Dat zijn twee dingen. Het eerste is dat ik twee jaar op taekwondo heb gezeten. Mensen verwachten dat niet zo van een meisje. Het tweede is dat ik 11 jaar in Spanje heb gewoond, omdat ik gewoon Nederlands praat. Mijn ouders zijn Nederlands.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?

Ik zou heel goed willen zijn in free runnen. Ze doen dan hele vette stunts en dat kun je overal gebruiken. Je kunt ook goede conditie opbouwen.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?

Ik zou dan heel graag een wolf willen zijn. het is een heel prachtig maar ook stoer dier. Je ziet ze ook heel veel terug in fantasy-films en daar houd ik heel veel van.

Introvert of extravert?

Heel veel mensen als ze me voor het eerst zien denken dat ik introvert ben maar zodra ze me meer kennen, komen ze er achter dat ik extravert ben. Ik houd heel erg van uitgaan en met mensen om me heen zijn.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie