15 vragen aan Indy Alards

15-2-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Indy Alards uit Melderslo.
maskTop
15 vragen aan Indy Alards
maskBottom

Naam Indy Alards
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Melderslo
School Dendron College

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Dan zou ik graag kunnen vliegen, want dan kan ik overal naartoe vliegen. Dat lijkt me echt heel erg fijn. Op deze manier zou ik niet meer hoeven te reizen en zou ik overal naartoe kunnen waar ik wil.

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Ik wil nog graag leren autorijden. Autorijden lijkt me heel erg leuk om te doen en daarom wil ik dit nog graag leren. Ook zou ik graag keyboard leren spelen. Dit doe ik soms al, maar het lukt me nog niet echt goed.

Welke herinnering bezorgt je kippenvel?
Toen ik 7 jaar was ging ik een keer ponyrijden. Tijdens het oefenen ging de pony er vandoor en viel ik er hard vanaf. Ik vond dit toen zo eng dat ik er nog steeds kippenvel van krijg. Sindsdien vind ik ponyrijden niet meer zo leuk.

Wat zou je nooit weggooien?
Ik zou nooit foto’s en filmpjes waar ik leuke en mooie herinneringen aan heb weggooien. Deze zou ik nooit kunnen vervangen en dat zou ik heel erg jammer vinden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Van wie was dat advies?
Dit was het advies dat ik mezelf moet blijven als er iets gebeurt en dat ik naar mijn gevoel moet luisteren. Mijn moeder gaf me dit advies en meestal volg ik dit advies ook wel op.

Als je in een ander land en in een andere cultuur geboren zou zijn, welke zou dat dan zijn?
In ieder geval in een land waar het warm is bijvoorbeeld in Frankrijk. Hier is het bijna altijd warm en de cultuur daar lijkt me ook leuk. Een ander land dat mij ook interessant lijkt is Australië. Ook deze cultuur lijkt me leuk en het lijkt me grappig om te ervaren hoe het is om zo ver uit elkaar te wonen. In Australië moet je heel erg lang reizen voordat je ergens bent.

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Het leukste vak vind ik gym, want ik hou erg van sporten en bewegen. Het stomste vak vind ik geschiedenis. Dit vind ik echt een erg saai vak en het ligt me totaal niet.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Meestal ben ik precies op tijd, maar als we een tijd afgesproken hebben die niet zo precies komt, dan kom ik weleens te laat. Voor school kom ik wel precies op tijd.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn favoriete hobby is korfbal. Dit vind ik een heel erg leuke sport en dit doe ik ook samen met mijn vriendinnen. Korfballen doe ik al heel erg lang en nog steeds ben ik lid van SV Melderslo. Ook ga ik graag mountainbiken met pap in de bossen.

Waar ben je verslaafd aan?
Ik denk toch dat ik een beetje verslaafd ben aan mijn telefoon. Niet alleen mijn ouders vinden dat, maar ikzelf ook. Mijn telefoon gaat overal mee naartoe en het voelt raar ergens heen te gaan zonder.

Heb je een bijnaam?
Mijn vriendinnen noemen me weleens Pinda. Ik heb alleen geen idee hoe deze bijnaam is ontstaan.

Wat is je favoriete sociale medium?
WhatsApp, want dat gebruik ik het meeste. Het is heel makkelijk en ik vind het ook erg leuk om te appen. Ook gebruik ik vaker Snapchat. Foto’s maken hierop vind ik leuk, omdat je ook filters kan gebruiken.

Wie kent jou het beste?
Mijn moeder kent mij het beste. Ik kan altijd alles tegen haar zeggen en ze heeft ook meteen door als er iets met me is.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Ik zou zo snel geen artiest weten waarmee ik zou willen ruilen. Een favoriete artiest heb ik niet, ik vind meerdere artiesten wel leuk. Eigenlijk vind ik mijn leven wel prima zo.

Introvert of extravert?
Dan ben ik denk ik toch introvert. Ik ben niet iemand die altijd vooraan staat en op mezelf zijn vind ik vaak ook wel erg fijn.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie