15 vragen aan Britt Peeters

29-3-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Britt Peeters uit Sevenum.
maskTop
15 vragen aan Britt Peeters
maskBottom

Naam Britt Peeters
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Sevenum
School Dendron College

Wat deed je als kind het liefst?
Als kind verkleedde ik me het liefst. Ook speelde ik heel graag de musical Sneeuwwitje na. Deze musical vond ik vroeger zo leuk, dat ik er zelf ook in wilde spelen.

Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
Ik denk dat ik dan voor altijd rond de 20 zou willen zijn, misschien midden 20. Hopelijk heb ik tegen die tijd een leuke baan, leuk huis en een vaste relatie. Dit lijkt me een leuke leeftijd, omdat ik dan hopelijk het meeste heb bereikt van wat ik wilde bereiken. Dan kan ik me gaan focussen op mijn baan en mijn gezin.

Wat zou je nooit weggooien?
De ketting die ik van mijn opa en oma heb gekregen en de ring die ik van mijn ouders heb gekregen. Dit zijn dingen die heel veel voor me betekenen en die je ook niet zo maar kan vervangen.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Met mijn beste vriendin ben ik naar de oudjaarsconference geweest van Guido Weijers. Deze show was heel erg leuk, dus als het kan zou ik dit nog heel graag een keer over willen doen.

Wat is jouw stopwoordje?
Volgens mijn ouders zeg ik heel vaak ‘OMG’. Dit woordje gebruik ik heel vaak als ik iets grappigs op mijn telefoon zie langs komen. Ook zeg ik vaak ‘ja, weet je wel’. Dit zeg ik als ik dingen uitleg.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Ze vertellen dat ik me bijvoorbeeld met familiedagen me altijd ging verkleden en buiten ging spelen. Ik was dan helemaal in mijn eigen wereldje en vaak ging ik ook toneelspelen voor de hele familie.

Heb je een verborgen talent?
Nee, niet dat ik weet tenminste. Ik heb wel ‘talenten’ die best openbaar zijn. Bijvoorbeeld toneelspelen. Ik zit bij de toneelvereniging Setokids. Soms hoor ik dan van mensen aan het einde van een optreden dat ik heel erg goed was.

Waar ben je verslaafd aan?
Mijn vriendinnen zeggen altijd dat ik heel erg verslaafd ben aan snoep. Dus ik denk dat ik daar dan aan verslaafd ben. Vooral zure snoepjes en gummiberen eet ik heel erg veel.

Is er een liedje waar je speciale herinneringen aan hebt?
Op kamp van het Jongeren Gilde en bij KinderVakantieWerk Joepie in Sevenum werd ’s morgens altijd een Duits liedje gespeeld. Het heette iets van ‘Guten Morgen’, de precieze titel weet ik niet meer. Maar dat liedje doet me altijd denken aan kamp en hoe leuk het was om gezellig samen te zijn met iedereen.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Vroeger was ik heel veel van de jurkjes en roze kleding. Maar ook echt heel veel roze kleding. Nu draag ik vooral dingen die lekker zitten en die leuk bij elkaar passen. Veel broeken en soms een spijkerrokje. In de zomer draag ik wel heel veel crop tops.

Wat is je droombaan?
Mijn droombaan is kinderpsycholoog. Het lijkt me heel leuk en mooi om naar de problemen van kinderen te luisteren en ze dan toch proberen te helpen. Ook actrice lijkt me heel erg leuk, maar dan zou ik wel eerst een studie afgerond willen hebben. Dan heb ik altijd een back-up plan als actrice niks wordt.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Vaak logeer ik bij vriendinnen in het weekend of ik spreek gewoon met ze af. Een keer in de maand heb ik met mijn vriendinnen een filmavond. Eigenlijk lijkt het me wel heel leuk als we dit elke vrijdag of zaterdag kunnen doen, dus ik hoop dat dat ooit nog gaat gebeuren.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik heel goed naar mensen kan luisteren en ook goed met mensen kan praten over problemen. Mijn slechtste eigenschap is dat ik alles heel goed wil doen. Soms kan dit wel irritant zijn, vooral als ik ga zeuren over heel kleine dingen.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
De allereerste keer dat ik met Setokids een stuk opvoerde. Dit is alweer vijf jaar geleden. Ik weet toen nog wel dat het mijn eerste jaar was bij Setokids en dat ik meteen de hoofdrol kreeg. Toen was ik heel erg zenuwachtig.

Optimist, pessimist of realist?
Bij mij hangt het af van mijn bui. Als ik bijvoorbeeld heel erg moe ben, kan ik nergens zin in hebben en heel pessimistisch zijn. Maar als ik uitgerust ben, ben ik meestal heel ­optimistisch en vrolijk. Ook kan ik heel realistisch zijn. Vooral met oplossingen zoeken voor problemen ben ik heel erg realistisch. Ik zie dan in wat wel en niet kan.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie