15 vragen aan Loek Janssen

14-6-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Loek Janssen uit Horst.
maskTop
15 vragen aan Loek Janssen
maskBottom

Naam Loek Janssen
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Een wereldreis. Als eerste naar Italië dan met de boot naar Spanje en dan zou ik naar Afrika willen. Eigenlijk zou ik overal wel heen willen gaan. Ik zou graag met een camper willen gaan omdat ik dat heel gezellig vind en dan kun je allemaal spelletjes spelen. Ik zou dan met mijn zus, vader en moeder gaan.

Wat vind jij belangrijk in het leven?
Dat je van het leven moet genieten. Het kan elk moment afgelopen zijn en daarom moet je gewoon genieten wanneer het kan.

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Dat je kan vliegen. Dan kun je overal heen vliegen waar je maar wilt, naar de McDonald’s bijvoorbeeld. Je kunt dan ook alles van een hoge afstand zien en dat lijkt me wel vet.

Wat deed je als kind het liefst?
Met de LEGO dingen bouwen. Ik weet nu niet meer waarom ik het zo leuk vond. Ik vond het denk ik gewoon leuk om kleine huisjes te bouwen. We hebben ooit geprobeerd om een draaimolen in het echt te bouwen. Het is alleen niet gelukt. We waren toen met heel veel man.

Wat was je eerste gedachten toen je vanmorgen opstond?
Dat ik weer naar school moest. Dat vond ik niet zo leuk.

Als je er voor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
18 jaar. Omdat je dan eigenlijk alles kan en mag en je bent dan ook nog best wel jong. Dan kun je ook rondreizen met vrienden en dan legaal een biertje drinken.

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Ik zou nog graag willen bungeejumpen. Dat lijkt me gewoon een vette ervaring. Dat je bijvoorbeeld van een brug naar onder springt en dan net niet het water raakt. Dat zou ik dan graag met mijn vrienden willen doen.

Wat was de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Pokémonkaarten en fidgetspinners verzamelen. Met de Pokémonkaarten was je vooral aan het ruilen. Nou vind ik er niet veel meer aan. Maar toen vond ik het schijnbaar wel leuk om met de kaarten te ruilen. Met een fidgetspinner vond ik het leuk dat je ermee kon draaien en dan heb je ook iets te doen onder de les.

Wanneer had je voor het laatst kippenvel?
Als ik het koud heb. Als ik het koud heb ga ik dan meestal in bed liggen, lekker warm onder de dekens.

Wat zou je nooit weggooien?
De foto van mijn opa. Hij was gewoon altijd mijn maat, maar hij is overleden. Ook dan zal hij altijd gewoon bij me blijven. Het is nu 5 of 6 maanden geleden dat hij is gestorven.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Van wie was dat advies?
Van mijn opa. Het advies was dat je gewoon moet doen wat je wilt doen en dat je van het leven moet genieten. Het kan in een keer voorbij zijn en dan heb je toch genoten. Ik geniet nu ook meer van het leven.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
Dat vind ik wel moeilijk, want ik hoef niet per se in een film te spelen. Maar als dat dan wel moet zou ik in een horrorfilm willen spelen. Dan kun je allemaal mensen laten schrikken en de reacties van de mensen vind ik leuk. Meestal als ik een film kijk, kijk ik zelf ook een horrorfilm.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen en beleven?
Met vrienden gaan skiën. Omdat je dan gewoon lol kunt maken en je kunt daarna ook nog allemaal leuke dingen doen, zoals in het hotel zwemmen. Met skiën kun je ook snelheid maken en dan kun je ook hard vallen. Ik vind het dan vooral leuk om andere mensen te zien als ze vallen.

Wat zou de beste uitvinding zijn?
Dat je overal ter wereld wifi hebt en dat je er niet voor hoeft te betalen. Dus bijvoorbeeld ook op straat. Je kunt dan overal zien waar je bent en je kunt dan met vrienden bellen en appen als je iets leuks hebt meegemaakt.

Als je in een ander land en andere cultuur geboren zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Ik denk in Spanje. Het is daar altijd lekker weer. De voordelen zijn dat je het altijd warm hebt en als je dicht bij de zee woont, kun je zo naar het strand toe gaan. De nadelen zijn dat je sommige mensen hebt die anders zijn dan jou, dus mensen met andere culturen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie