15 vragen aan Joyce Nabben

17-5-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Joyce Nabben uit Horst
maskTop
15 vragen aan Joyce Nabben
maskBottom

Naam Joyce Nabben
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron college

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Ik zou dan graag willen vliegen, omdat ik dan meer van de wereld krijg te zien en ook meer van de natuur. Als ik kan vliegen kan ik ook overal naartoe reizen. Dat lijkt me heel leuk.

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Ik zou graag een keer in een tijdmachine willen gaan als dat ooit kan. Om dan terug te gaan in het verleden en alles opnieuw mee te maken. Ook om meer van het verleden te zien wat er allemaal is gebeurd. Het maakt me niet zoveel uit naar welke gebeurtenis.

Wat zou je nooit weggooien?
Dierbare spullen van mensen die ik ben verloren, zoals een horloge of een bril. Die spullen zijn van mijn vader. Hij droeg ze heel vaak.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Meestal te vroeg, want ik zet mijn wekker altijd iets eerder en dan ben ik meestal op tijd. Ik vind het soms ook vervelend als mensen te laat komen, maar soms ook weer niet. Het ligt dan meer aan de reden.

Hoe heb je je beste vriendin ontmoet?
Dat was ergens in het eerste jaar. We kwamen elkaar tegen en daarna zijn we veel met elkaar om gegaan. Sindsdien zijn we beste vriendinnen.

Is er een liedje waar je speciale herinneringen aan hebt?
Ja, het nummer Kleine jongen van André Hazes. Daarop is een speciaal nummer geschreven voor mijn zusje Aemey en mijzelf. Het liedje heet dan ook Joyce en Aemey. Het liedje is gezongen op de crematie van mijn vader, vijf jaar geleden.

Wie is je grote voorbeeld?
Mijn vader, omdat hij en ik heel veel dingen gemeen hadden en we deden veel samen. Daardoor is hij een heel groot voorbeeld voor mij. Het is nu vijf jaar geleden dat hij is gestorven.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Dat je elkaar kunt vertrouwen en dat je respect voor elkaar hebt. Dat je het altijd leuk met elkaar hebt vind ik ook heel belangrijk. Die vriendinnen heb ik nu ook.

Wat is je droombaan?
Eigenlijk weet ik dat nog niet zo goed. Ik twijfel eigenlijk nog tussen twee beroepen. Met ouderen werken of met kinderen. Deze week kan ik daar achter komen, want dan loop ik stage bij een kinderopvang. Dus dan kom ik een beetje meer te weten.

Wie kent jou het beste?
Ik heb er eigenlijk meerderen die mij heel goed kennen. Dat zijn mijn moeder, mijn zusje en mijn beste vriendin. Mijn moeder en mijn zusje zijn familie, dus daar vertel ik alles tegen en dat is ook zo bij mijn beste vriendin. Tegen haar kan ik ook alles zeggen.

Als je terug in de tijd zou gaan, wat zou je jezelf voor advies meegeven?
Dat het niet uitmaakt wat andere mensen van je vinden. Je bent wie je bent. Ik zou mezelf dit advies meegeven, omdat ik dat vroeger lastig vond van wat mensen van me vonden. Nu maakt het me eigenlijk niet zo veel meer uit.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Een vlinder, omdat het dier een speciale betekenis voor me heeft, want de vorige keer dat ik een vlinder zag kwam die op me zitten. Hij leek een beetje op mijn vader. Het was een gele vlinder. Het was die dag ook een speciale dag voor mijn moeder, mijn zusje en mijzelf.

Hoe wil je graag dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?
Ik hoop in ieder geval dat ze me een aardige en spontane meid vinden. Niet dat ze me zien, en denken dat ik een vreselijke meid ben die niets kan, want ik kan wel wat.

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Ik zou heel graag nog een keer naar de Verenigde Staten willen, omdat ik wil zien hoe mensen daar leven en hoe het er daar uitziet. Ik zou ook graag alle gebouwen daar willen zien. Ik ben nog nooit in de Verenigde Staten geweest en ik zou het heel leuk vinden om te zien hoe het daar is.

Welk verhaal vertelt jou familie altijd over jou?
Dat ik als baby en kind nooit huilde en dat ik niet vaak boos keek, zelfs niet als ik honger had. Ze zeggen ook dat ik altijd vrolijk keek en was.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie