15 vragen aan Lian Hoeijmakers

1-3-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Lian Hoeijmakers uit Horst.
maskTop
15 vragen aan Lian Hoeijmakers
maskBottom

Naam Lian Hoeijmakers
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Ooit zou ik nog een wereldreis willen maken. Het lijkt me namelijk heel erg leuk om verschillende landen en verschillende culturen te verkennen. Welke landen ik wil bezoeken weet ik nog niet precies.

Wat deed je als kind het liefst?
Als kind speelde ik het liefst buiten, sprak ik graag met vriendinnen af en was ik veel op de trampoline aan het springen. Als ik buiten ging spelen, was ik bijna altijd wel in de speeltuin te vinden.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Het eerste wat ik dacht was ‘ugh school’, Ik vind school echt niet zo leuk en erg saai. Ook heb ik nooit zin om naar school te gaan.

Wat is de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Dat is denk ik toch de dansmove de Dab. Toen deze nog in was, maakte ik altijd foto’s van mezelf waar ik deze move op deed. Als ik deze foto’s nu terugkijk, snap ik echt niet waarom ik in godsnaam met deze trend meedeed.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Ik zou nog wel een keer op vakantie willen gaan naar Spanje. Hier ben ik een paar jaar terug met mijn familie geweest. Deze vakantie was zo gezellig en het weer was echt heel erg fijn. Daarom zou ik dit graag nog een keer doen.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
Dan zou ik graag in de film Heart Beat willen spelen. Deze film vind ik heel erg leuk en ik heb hem al heel vaak gezien. Ik weet niet precies waarom ik deze film zo leuk vind, maar iets aan de film spreekt me heel erg aan.

Wat is jouw stopwoordje?
Het woord ‘grapje’ is wel echt mijn stopwoordje. Als ik bijvoorbeeld iets heb gezegd, wat niet zo goed aankomt bij de ander, gooi ik er nog snel ‘grapje’ achteraan om de situatie nog een beetje te redden.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Mijn familie vertelt altijd dat ik een erg vrolijke en spontane meid ben. Ook zeggen ze dat ik de hele dag door praat. Ik denk wel dat ze hierin gelijk hebben, want ik praat wel heel erg veel.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Mijn stijl zou ik als normaal omschrijven. Ik draag niet veel felle kleuren of andere opvallende kleding. Daar voel ik me niet gemakkelijk bij. De kleding die ik nu draag heeft best neutrale kleuren en is niet echt opvallend. Hier voel ik me veel gemakkelijker in.

Wat is je droombaan?
Het liefste wil ik later met dieren gaan werken. Dieren en dieren verzorgen vind ik heel erg leuk, daarom wil ik later graag hier iets mee doen. Wat precies weet ik nog niet.

Wie is je grote voorbeeld?
Mijn grote voorbeeld is mijn moeder. Ik kan alles tegen haar vertellen. Soms kan ze me dan helpen, omdat ze hetzelfde heeft meegemaakt of in een zelfde situatie heeft gezeten.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik graag mensen help en erg behulpzaam ben. Mijn slechtste eigenschap is dat ik heel erg lui kan zijn. Als mijn ouders aan mij vragen of ik iets op wil ruimen, staat het er de volgende morgen nog.

Hond of kat?
Dan zou ik toch voor hond kiezen. Honden zijn ook mijn lievelingsdieren en ik heb niet veel met katten. Ook hebben we zelf een hond, dus ik ben ook meer honden gewend.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Ongeveer een jaar geleden moest ik geopereerd worden aan mijn heup. Hier ben ik echt dagen zenuwachtig voor geweest, want ik heb een hekel aan operaties.

Optimist, pessimist of realist?
Ik vind mezelf een optimistische realist. De dingen die gebeuren, gebeuren nou eenmaal en die accepteer ik ook. Toch kijk ik tegen problemen of vervelende situaties positief aan en wil ik er het beste van maken.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie