15 vragen aan - Desi van Rens

7-9-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Desi van Rens uit Meterik.
maskTop
15 vragen aan - Desi van Rens
maskBottom

Naam Desi van Rens
Leeftijd 15
School Dendron College
Woonplaats Meterik

Wat deed je als kind het liefst?
Buitenspelen in de zandbak. Als het mooi weer was, zat ik de hele dag buiten. We wonen best wel achteraf dus speelde ik vooral veel met mijn zus en broer.

Wat is jouw stopwoordje?
Ik heb niet echt een stopwoordje, maar er zijn wel zinnetjes die ik vaker gebruik. “Dat is nu te laat” zeg ik wanneer iemand iets zegt als “Had je dat niet kunnen doen?”. Verder gebruik ik ook wel vaker: “Ja hallo, ik ben toch niet gek”. Af en toe mag ik die zinnetjes wel wat minder gebruiken volgens mijn vrienden.

Wat is de meest spontane actie die je ooit hebt gedaan?
Deze zomer verveelde ik me zo erg, dat ik spontaan mijn kamer ging opruimen. Niet dat normaal mijn kamer zo rommelig is, maar er liggen wel altijd wat kleren op de grond. Verder spreken we wel eens spontaan met de vriendinnen af. Dat vind ik altijd wel leuk. Dan gaan we meestal gezellig een ijsje eten.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Met de mode mee, maar niet echt hetzelfde als anderen. Het is dan wel een beetje hetzelfde maar dan in een andere vorm. Ik kies dan bijvoorbeeld de schoenen in net een andere kleur. Verder draag ik graag bomberjacks en spijkerjasjes. Mijn stijl is dus niet heel meisjesachtig.

Wat is je favoriete sociale medium?
Dat is Snapchat. Met Snapchat kun je allemaal leuke filmpjes maken en grappige filters gebruiken. Ook vind ik het wel fijn dat de foto’s verdwijnen en niet steeds weer opnieuw bekeken kunnen worden. Zelf vind ik het erg leuk om snaps van anderen te krijgen.

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
Afgelopen zondag maakte ik een foto met mijn nichtje Floor. Ze kwamen hier barbecueën. Ik kan het erg goed vinden met haar. Ze heeft ook dezelfde leeftijd. De foto maakte ik ook weer via Snapchat.

Heb je een bijnaam?
Nu niet meer. Mijn oppas had vroeger wel een bijnaam voor me. Ze noemde me Deesje hemelbeestje. Geen idee hoe ze daar bij kwam ook. Ik ben bang dat na dat dit in de HALLO komt, ik weer opnieuw een bijnaam heb…

Wat is je favoriete hobby?
Ik volleybal al sinds mijn zesde. Ik train twee keer per week en op zaterdag heb ik wedstrijd. Hoewel ik volley bij Meterik, heb ik toch elke week een keer training in America. Dit omdat Hegelsom, Meterik en America samen zijn gegaan. Volleybal vind ik een ontzettend leuke sport en heb ook een gezellig team. Ik ga dus met veel plezier elke week naar de training.

Waar geef jij je laatste 50 euro aan uit?
Sowieso aan eten. Ik ben echt verslaafd aan donuts. Die ga ik dan wel vaker halen. Ik ben best wel van het snacken, maar dat sport ik er dan wel weer vanaf.

Wat is je droombaan?
Ik zou heel graag een eigen zaak beginnen. Misschien is dit wat hoog gegrepen maar ik zou graag een eigen hotel willen. Het lijkt me ontzettend leuk om met mensen samen te werken en dingen te regelen. Dat kun je ook echt doen in een hotel. Het lijkt me wel zwaar maar ook echt wel een uitdaging. In Eindhoven zit een Hotelschool waar ik misschien straks heen wil.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Dat je elkaar kunt vertrouwen en al je problemen kunt vertellen. Je moet wel iemand kunnen vertrouwen want je moet niet iemand hebben die je zo laat vallen. Je weet pas dat je goede vrienden bent als je met alles bij elkaar terecht kunt.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik altijd mijn afspraken nakom. Als mijn moeder bijvoorbeeld vraagt of ik iets wil halen uit de winkel, dan vergeet ik dat ook niet. Mijn slechtste eigenschap is dat ik last heb van een ochtendhumeur. ‘s Ochtends moet je echt niet me proberen te praten. Dan slaap ik nog half. Meestal reageer ik dan kortaf of misschien een beetje bot.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Met Beyoncé. Zij heeft echt hele goede muziek waar ik vaak naar luister. Verder heeft ze veel geld en komt ze overal in de wereld. Ik zou dus graag willen weten hoe het is om zo beroemd te zijn.

Hoe wil je graag dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?
Ik hoop dat ze me dan zien als een leuk, spontaan en aardig meisje. Maar dit komt wel goed denk ik. Ze zullen me vast geen bitch vinden.

Welke reis zou je nog willen maken?
Een reis door Amerika. Dan zou ik graag willen rondreizen in het westen waar steden zoals Los Angeles en San Francisco liggen. Dat lijk me echt heel vet. Deze reis zou ik denk ik wel een keer willen maken na de middelbare school met mijn beste vriendin.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie